2777
2789
عنوان

چرا انقد خبر بد

| مشاهده متن کامل بحث + 2409 بازدید | 141 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تجاوز نبوده میگن زنه به خواست خودش رفته بوده که فقط جون یک نفر تبدیل به سه نفر شده شکایت کرده

البته من پیگیری نکردم فقط از یکی اینطور شنیدم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
عمرا برگردن مخصوصا چون تبعه کشور دیگه بوده نمی‌ذارن بدون مجازات بره.بهترین تیم وکیلو در نظر گرفتن بر ...

مثل ما دو تا شلاق میزنن والسلام

سلام رفقا .                                                            مرسی که دو سه سال تحملم کردید :)                          من رفتم ، خوبی یا بدی دیدید حلال کنین ؛                   دل کندن از شما مث دل کندن از یه خانواده پرجمعیت مهربونه :/                                                              یه روزی برمیگردم که هم افسردگی خوب شده باشه هم به اهدافم رسیده باشم :-)                                              مرسی که کمبود خونواده ی بد خودمو پر کردید :]           خوش باشید ، یاعلی .

سه تا دنده؟بخ دکتر ایرانی ؟ یا کره ای؟

سه تا دونده ایرانی البته همراه با مربی شون! بعد هم که پلیس میاد هتل رو بازرسی کنه یکی دیگه اشون هم گوشی یه ورزشکار دیگه رو دزدیده بوده

اصلا  دختره با حیله اومده باشه هم .

شما رفتین مسابقه بدین یا این فضاحت رو ببار بیارین .

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

سه تا دنده؟بخ دکتر ایرانی ؟ یا کره ای؟

سه تا دونده میرن به دختر کره ای تجاوز می کنن یسریا میگن تن فروش بوده

سلام رفقا .                                                            مرسی که دو سه سال تحملم کردید :)                          من رفتم ، خوبی یا بدی دیدید حلال کنین ؛                   دل کندن از شما مث دل کندن از یه خانواده پرجمعیت مهربونه :/                                                              یه روزی برمیگردم که هم افسردگی خوب شده باشه هم به اهدافم رسیده باشم :-)                                              مرسی که کمبود خونواده ی بد خودمو پر کردید :]           خوش باشید ، یاعلی .

از لحاظ تعین حکم برای جرم و جنایت کره و ژاپن بدترین نوع مجازات رو دارن

حالا از چه لحاظ میگم بدترین؟ از این لحاظ که کاملا قضیه رو آسون میگیرن 

چه برای تجاوز

چه قتل

چه کودک آزاری و...حالا مجرم میخواد مرد باشه یا زن فرقی نداره

می تونید راجب پرونده های جنایی ژاپن و کره تحقیق کنید 

و از حکم دادن ها و برگزاری دادگاه ها فقط حرص بخورید

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀