2777
2789
عنوان

چرا انقد خبر بد

| مشاهده متن کامل بحث + 2408 بازدید | 141 پست
قضیه چیه به منم بگید

سه تا دنده عوضی تو کره رفتن و به یه دختر تجاوز کردن

سلام رفقا .                                                            مرسی که دو سه سال تحملم کردید :)                          من رفتم ، خوبی یا بدی دیدید حلال کنین ؛                   دل کندن از شما مث دل کندن از یه خانواده پرجمعیت مهربونه :/                                                              یه روزی برمیگردم که هم افسردگی خوب شده باشه هم به اهدافم رسیده باشم :-)                                              مرسی که کمبود خونواده ی بد خودمو پر کردید :]           خوش باشید ، یاعلی .

کره هم مث همینجاس دوروز دیگه طرف برمیگردونن فقط موندم بعد این چجوری میخوان بیان تو ورزشایران

اینجا بیان باهاشون کاری ندارن 

مثل احسان حدادی که بعد تجاوز شد رییس فدراسیون

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با شرکت در مجلس علی آقا

منظورت شخص اول مملکته ؟

سلام رفقا .                                                            مرسی که دو سه سال تحملم کردید :)                          من رفتم ، خوبی یا بدی دیدید حلال کنین ؛                   دل کندن از شما مث دل کندن از یه خانواده پرجمعیت مهربونه :/                                                              یه روزی برمیگردم که هم افسردگی خوب شده باشه هم به اهدافم رسیده باشم :-)                                              مرسی که کمبود خونواده ی بد خودمو پر کردید :]           خوش باشید ، یاعلی .

کره هم مث همینجاس دوروز دیگه طرف برمیگردونن فقط موندم بعد این چجوری میخوان بیان تو ورزشایران

چندین سال حبس میخوره
ایران حکم اعدام میدن ولی فرقش اینه تو کره با کوچکترین مدرک جکم صادر میشه
تو ایران باید هفت خوان رستمو رد کنی

بوده باشه با مالیات مردم‌میرن کیف و حال یا مسابقه؟

میدونم 

با این وضع بازم اونا عوضی بودن 

اون ت.ن فروشه اینا خبرشون ورزشکارن

تجاوز نبوده میگن زنه به خواست خودش رفته بوده که فقط جون یک نفر تبدیل به سه نفر شده شکایت کرده 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......