2777
2789
عنوان

چرا انقد خبر بد

2408 بازدید | 141 پست

اون از اون دونده های بیشعور 

این از الهه 

بجه ها اسم دونده ها رو میدونین ‌؟

سلام رفقا .                                                            مرسی که دو سه سال تحملم کردید :)                          من رفتم ، خوبی یا بدی دیدید حلال کنین ؛                   دل کندن از شما مث دل کندن از یه خانواده پرجمعیت مهربونه :/                                                              یه روزی برمیگردم که هم افسردگی خوب شده باشه هم به اهدافم رسیده باشم :-)                                              مرسی که کمبود خونواده ی بد خودمو پر کردید :]           خوش باشید ، یاعلی .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دونده ها با دختره دوست بودن

فعلا معلوم نیس 

بعضیا میگن تن فروش بوده 

سلام رفقا .                                                            مرسی که دو سه سال تحملم کردید :)                          من رفتم ، خوبی یا بدی دیدید حلال کنین ؛                   دل کندن از شما مث دل کندن از یه خانواده پرجمعیت مهربونه :/                                                              یه روزی برمیگردم که هم افسردگی خوب شده باشه هم به اهدافم رسیده باشم :-)                                              مرسی که کمبود خونواده ی بد خودمو پر کردید :]           خوش باشید ، یاعلی .

سرچ کنید گوگل اعضای تیم ملی دومیدانی ٢٠٢٥، لیست کامل میاد. 

بعدا در خبرها هم اول اسم و فامیل مجرم ها نوشته شده، بگذارید کنار لیست، متوجه میشین. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
دونده ها با دختره دوست بودن

تو قوانین کره حتی اگه دختره با رضایتش بره داخل یه اتاقی و بعد پشیمون بشه و طرف ادامه بده به کارش تجاوز حساب میشه کره مثل ایران نیست خیلی راحت تجاوز کنن و دخترای مردمو بکشن اونجا قانون داره

مسعود کامران احمق که تو زندان سئول خودکشی هم کرده و خوشبختانه زنده مونده تا به سزای اعمالش برسهکره م ...

کره هم مث همینجاس دوروز دیگه طرف برمیگردونن فقط موندم بعد این چجوری میخوان بیان تو ورزشایران

کره هم مث همینجاس دوروز دیگه طرف برمیگردونن فقط موندم بعد این چجوری میخوان بیان تو ورزشایران

عمرا برگردن مخصوصا چون تبعه کشور دیگه بوده نمی‌ذارن بدون مجازات بره.بهترین تیم وکیلو در نظر گرفتن برای اینا

کجا جمع بستم ؟

سه دونده بودن که توی فارسی یا میگن دونده ها یا دوندگان