2777
2789

قاتل الهه‌حسین نژاد شیطان مسافر کش بود

🔹قاتل  او مردی مطلقه، در قالب مسافرکش او را سوار خودروی خود کرده و با کشاندن او به محدوده خلوت، او را به قتل رسانده است.

🔹پلیس آگاهی با آغاز تحقیقات اولیه گزارش مفقودی، عملیات گسترده‌ای را برای شناسایی عامل این جنایت ترتیب داد. استفاده از تکنیک‌های پیشرفته ردیابی تلفن همراه، بازبینی دوربین‌های شهری و جاده‌ای و تحلیل سرنخ‌های موجود، سرانجام پلیس آگاهی تهران را به سرنخ‌های مهمی رساند.

🔹با تلاش بی‌وقفه تیم‌های تخصصی، متهم در مدت کوتاهی شناسایی و بازداشت شد. تحقیقات اولیه نشان می‌دهد که این مرد مطلقه، با نیت قبلی و برنامه‌ریزی شده دست به این اقدام زده است./رکنا

✅ @Khabar_Fouri

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه تجاوز نکردن

خندیدیم🤣🤣🤣

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

بچه ها یه دخترم بود به اسم سحر گم شده بود تقریبا پارسال اینجاهم خیلی تاپیک میزدم آیا پیداشد؟

سما جانبازی؟

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

اره خیلی پسر نخبه رو به خاطر لپ تاپش میکشن الانم دختر به این جوونی رو برای یه گوشی💔💔

اونم ابرومونو در سطح بین المللی بردن

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

وای منم اومدم همین تاپیکو بزنم دلم خون شد براش،

یه دختر ۶ ساله رو دزدیدن واسه طلاش  اونم کشتن  امروز شنیدم وای چ ترسناک شده جامعه. طلا دستمون نباشه بیرون نریم یبار ماشین نشیم . با همسرمون تنها شب بیرون نریم جلو آدمو میگیرن میکشن . واییییییییییی آدم دیگ از جامعه میترسه

احتمال حمله کوسه به انسان از هر ۴ میلیون ۱ نفرهاحتمال حمله نر به انسان از هر ۳ نفر ۱ نفرهولی خب خدار ...

من پسرم 

درست نیست واقعا

❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تایپیک های جنسیتی نظر دادم به نی نی یار اطلاع بدین که تعلیق بشم

بچه ها یه دخترم بود به اسم سحر گم شده بود تقریبا پارسال اینجاهم خیلی تاپیک میزدم آیا پیداشد؟

اون که شمال رفته بودن جنگل شب رفت بیرون از چادر گم شده بود؟ جنازه اش پیدا شد تو دره افتاده بود