2777
2789
عنوان

لانگ بودیم بعد یک سال قراره همو ببینیم

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 81 پست
خوشبحالت خانوادتون درجریانه ما فاصلمون ۸ ساعته چه مدت باهم هستید چند بار اومد دیدنت ؟

وقتی میخواستم به مامانم بگم خیلیییییی سخت بود الان عادی شده حتی درموردش باهم حرف میزنیم نگران نباش 

ما هنوز همو ندیدیم سه ساله میشناسمش و ده ماهه که رلیم البته لانگ با همه فراز و نشیب هایی که داشت و داره الان یکم نسبت به قبل تغیر کرده میتونی بری تاپیک اخرمو بخونی درجریان کل ماجرا قرار میگیری خیلی سخته خیلییی

شانه ات را دیر آوردی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرف حساب

من خودم پسرم دختری که همشهریم نباشه برا ازدواج نمیخوام جای دور برم برا دیدن دختره قطعا برا استفاده جنسی هست

متاسفم برا جامعه ای که اکثرا دخترا خودشون رو طعمه هوس پسرای لاشی میکنن بعد میان مینالن که وای همه پسرا بدن همه عوضین...خب تو خودت دوس داری طعمه بشی بیچاره پسرای خوب چیکار کنن که عقده هاتونو سر اونا خالی میکنید

این همه کات می کنه مناسب نیست با هم بمونین. به نظرم دمدمی مزاجه. 

در مورد حساب کردن کافه اگه اون حساب نکنه نمیتونی بفهمی مرد هست یا نه. مرد دونگی از نظر من خواجه اس. باید النگو دستش کنه. 

اگه راهتون دوره تا وابسته اش نشدی جدا شو. سری رو که درد نمی کنه دستمال نمی بندن. ازدواج راه دور سخته. پر از مشکلات.

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿
من خودم پسرم دختری که همشهریم نباشه برا ازدواج نمیخوام جای دور برم برا دیدن دختره قطعا برا استفاده ج ...

مگه همه مثل تو هستن ک دختر هم شهری رو نخوان 

چه ربطی داره 

یک ساله باهاش دارم حرف میزنم تا حالا یه بار حرف بی جایی نزد با اینکه دوست دخترش بودم 

و هردومون از رابطه هدفمون ازدواج بود