2777
2789
عنوان

لانگ بودیم بعد یک سال قراره همو ببینیم

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 81 پست
توام یک ساده ای

هیچ ربطی ب سادگی نداره میخان بدونن ک میتونن باهم بسازن یا نه ک اگ نه همه چیو تمومش  کنن  چرا همه چیو جو میدین😐

داستان زندگی من از رمان رمان تر شاید ی روزی نوشتمش🕊

همین پسرایی که دو روز با دختر اشنا میشن شروع میکنن حرفای نا به جا زدن دارن میگن عقل نداری یا حرفای از این قبیل 

مجازی فضاییه که ادم هر غلطی بخواد میتونه داخلش انجام بده البته دور از جون خیلیا 

ولی رل من سه ساله هیچ رفتار اشتباهی تو این فضا انجام نداده هیییییییییچ رفتاری 

لطفا ادعای عقل و شعور زیادی نداشته باشید اخه یه ادم وقتی خیلی ناخود اگاه در مجازی از یک شخصی خوشش میاد گناهش چیه ؟ خب مشکل داشتن چمد ماه نتونستن حضوریش کنن بازم مشکلش چیه ؟ 

گاهی بهتره ادم فکری بکنه بعد حرفی بزنه ممکنه با حرفاتون دل یه آدم فشرده بشه 

شانه ات را دیر آوردی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تو که عقلت کار میکنه بگو مشکل چی هست 🤦🏻‍♀️۱۹

اولا اینکه از حرفات مشخصه بدرد هم نمیخورید چون چندبار دعوا کردین بعد برگشتین این از این

بعدشم اون مشخصه هدفش ازدواج نیست

اهل کجایی اون اهل کجاست

اولا اینکه از حرفات مشخصه بدرد هم نمیخورید چون چندبار دعوا کردین بعد برگشتین این از اینبعدشم اون مشخ ...

از کجا مشخصه که هدفش ازدواج نیست 😂

برامنم سوال شد

شانه ات را دیر آوردی 

هیچ ربطی ب سادگی نداره میخان بدونن ک میتونن باهم بسازن یا نه ک اگ نه همه چیو تمومش کنن چرا همه چیو ...

اگه من لیسانس حقوقم و تو جامعه هستم نظرم اینه

اگه تو تجربه و تخصصت بیشتره من حرفی ندارم

من خودم پسرم دختری که همشهریم نباشه برا ازدواج نمیخوام جای دور برم برا دیدن دختره قطعا برا استفاده ج ...

کافر همه را به کیش خود پندارد!

چون خودت یه لاشی متجاوزی دلیل نمیشه دیدت نسبت به بقیه مثل خودت باشه

اولا اینکه از حرفات مشخصه بدرد هم نمیخورید چون چندبار دعوا کردین بعد برگشتین این از اینبعدشم اون مشخ ...

خب تو همه رابطه ها دعوا پیش میاد 

بعد چطور مشخصه هدفش ازدواج نیست بر چه اساسی🤦🏻‍♀️

اگه من لیسانس حقوقم و تو جامعه هستم نظرم اینهاگه تو تجربه و تخصصت بیشتره من حرفی ندارم

منم طبق چیزی ک دیدم و شنیدم گفتم با  لیسانس حقوق ک نمیشه برا همه چی تصمیم گرف 

داستان زندگی من از رمان رمان تر شاید ی روزی نوشتمش🕊