2777
2789
عنوان

خسته شدم از چاقی

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 76 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی تو داری میگی ۱۱۰ کیلویی. اگه با ورزش و رژیم لاغر شی پوستت شل و آویزون میشه. تنها راهش عمل جراحیه

نه عزیزم پوستمم خوبه تو خونه ورزش میکنم یه ساعتم میرم بیرون پیاده روی چون بچه ی کوچیک دارم

من عمل کردم راضی ام صد در صد عوارضی داره به هر حال معده و روده دستکاری میشه . ولی عوارضش خیلی کمتر از عوارض چاقی مرضی .من کبد چرب داشتم فشار خون زانو درد و هزار تا مشکل دیگه . الان خداروشکر خیلی راضی ام . دوست داری تاپیک اولمو بخون در همین مورده

من عمل کردم راضی ام صد در صد عوارضی داره به هر حال معده و روده دستکاری میشه . ولی عوارضش خیلی کمتر ا ...

چند سالته قد و وزنت چقد بود چقد شد. فشار خون داشتی قرص میخوردی؟ الآنم فشار خون داری ؟ لطفا توضیح بده

مگه ننیگن از ۱۱۰ کیلو رو تامین اجتماعی میده؟

از بی ام آی ۴۰ به بالا من وزنم ۱۱۴ بود و قدم ۱۶۵ 

تأمین اجتماعی کامل نمیده حدود ۱۰ دوازده تومن از پول وسایل میده بیمارستان دولتی بری هزینه خیلی کمتر میشه . من تکمیلی داشتم ۳۲ تومن پول بیمارستان بود ۳ تومن دادم پول وسایلمو ده بیمه تامین اجتماعی داد بقیه ش رو تکمیلی خودم ۸ تومن دادم 

تاپیک اولمو بخون عزیزم

خوندم و چقدر خوشخال شدم😍

خداروشکر

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..