2777
2789
عنوان

دانشجوهای پیامنور بیاین یه لحظه

103 بازدید | 18 پست

یکی از دوستام که میره پیامنور میگفت ۲ روز کلاسا مجازی و غیر حضوریه

۳ روز حضوری و اجباری یکی دیگه از دوستام میگفت سرچ کرده تو سایت پیامنور نوشته که شرکت تو کلاسا اختیاریه

کدوم درسته؟

شهریه هاش چطورن؟اگه هم میرین پیامنور هم کار‌میکنین کارتون چیه؟میشه ۶ ترمه فارق التحصیل شد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رشته ش چیه؟

من خودم پیام نورم

۳ واحد عمومی ۸ جلسه بودن کل ترم

۲ واحد ها هم ۶

۱ واحده ها رو نمی دونم

کلاسا اختیاریه اما شاید واس بعضی استادا حضور مهم باشه

امتحانا تستی سراسری منبع کتاب داره

شهریه هم کارشناسی فک کنم کمتر از ۵ باشه

من ۳ و نیم میدم کلا

نمره ام از ۲۰ ک ۸ نمره دست استاده

من به کاربرا بی احترامی نمیکنم، اونا بهم بی احترامی میکنن🤕در کل از آدمایی که بی دلیل بهت میپرن بدم میاد، فکر میکنن که با متهم کردن به جایی میرسن ، خیلی جاها اتفاق افتاده حتی تو تلگرام😟حتی اگه از ظاهرم بدم بیاد باز خدا رو شکر که یه دخترم💕هدفم داشتن یه شغل حلال و پر پرستیژ 💪و البته برای رفع مشکلم مدام دعا میکنم و از خدا کمک‌میخوام، میدونی چیه! کمک خواستن از خدا یه هنره 🤲 و در آخر زندگی یه فرصته!☠️

پیام نور کلاساش اختیاریه 

اما دروسی ک عملی داره ممکنه استاد به یه نحوی نمره عملی رو بده 

اگه کلاسارو بری نمره میانترم میگیری خب راحت تر میتونی پاس کنی 

شهریش ثابت و متغیر 

ثابت بستگی داره ورودی چ سالی باشین حدود ۷۰۰ هزار

متغییر هم بستگی ب تعداد واحداتون داره دو تومن میشه تا سه تومن حدودش 

نگینم یه دختر با اصالتِ شیراز 🌱اگه لطف کردی و برای وصال ما (من و اون ) صلوات فرستادی بگو برات دعا کنم🌼

من خودم پیام نورم۳ واحد عمومی ۸ جلسه بودن کل ترم۲ واحد ها هم ۶۱ واحده ها رو نمی دونمکلاسا اختیاریه ا ...

رشته ت چیه عزیز؟

امتحانات سختن؟

چند روز در هفته میری کلاس؟

پیام نور کلاساش اختیاریه اما دروسی ک عملی داره ممکنه استاد به یه نحوی نمره عملی رو بده اگه کلاسارو ب ...

رشته ت چیه عزیزم؟

نمیدونی حسابداری یا علوم تربیتی برا ورودی ۴۰۳ چقدر بود شهریه شون؟

رشته ات چیه اره فرهنگیان دراومدم ولی اینکه دعوت بشم رو خدا میدونه

من دیپلمم چیز دیگه س ولی کنکور انسانی دادم

هعی ان شاءالله که دعوت شی مصاحبه و قبول شی خیلی ظرفیتا میگن اومده پایین 

رشته ت چیه عزیزم؟نمیدونی حسابداری یا علوم تربیتی برا ورودی ۴۰۳ چقدر بود شهریه شون؟

رشتم زیر مجموعه روانشناسی 

فکر کنم همون حدودا ک گفتم باشه عزیزم

نگینم یه دختر با اصالتِ شیراز 🌱اگه لطف کردی و برای وصال ما (من و اون ) صلوات فرستادی بگو برات دعا کنم🌼