2777
2789
عنوان

باز این همسایه داره دعوا میکنه

152 بازدید | 12 پست

صداشون خیلی بلنده پنجره هاشونم بازه دیروزم همین بود یکساعته برنامه همینه از خواب بیدار شدم میخواستم بیشتر بخوابم شوهرم رفت سرکار من کاری ندارم تو خونه 

حداقل ببندن پنجرشونو

یکی هم از واحد بغلی بلند سرفه میکنه نمیدونم چخبره اصلا 😐 

الهی شمع بشی پروانه شم دورت بگردم... بعدش فوتت کنم خاموش بشی هرهر بخندم:)🖤🚶‍♀️️

شما پنجره رو ببند گلم

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما پنجره رو ببند گلم

هوا گرمه نه در حدی که کولر بزنم اما در حدی نیست که سرد باشه ببندم

مجبورم برم تو هال 

واقعا این بی‌فرهنگا کجا بزرگ شدن.. منم خیلی اذیت میشم..

ما قبلا همیشه یه مدت خونمون دعوا بود اینا یکم صدامون بالا می‌رفت زنگ میزدن

قدیما هم میومدن در میزدن 

ما هیچی نمیگیم

اگه صداشون توی حالت عادی خیلی بلنده و همینجوری مزاحمت ایجاد میکنن بهشون بگو اما اگه دعوا میکنن بهشون ...

میترسم با منم دعوا بیوفتن

توام مثل من حساسی سرفه رو گه نمیشه کاری کرد ولی به اون یکی تذکر بدید

چطوری بگم که محترمانه هم باشه 

تماس بگیرم ؟

اون بنده خدا که پشت سر هم سرفه میکنه نمیدونم چرا😐😂

ی همسایه خر اینجوری ما داریم بعد من با خنده خرشون کردم چون دعوا میکردم حریف بودن بدتر میکردند

میگفتم با خنده جیک پوک خونتون خونه ما دیگه حتی سرویس می‌رید ما می‌دونیم حیف استعداد صدا تن صدا ک هدر رفته بعد طرف می‌گفت آره دست خودمون نیست چندین بار گفتم مثلا میگفتم با گوشی حرف میزنی انگار با منی میخندیدم الکی آنقدر صدات بلنده خلاصه هی سرکوفت سرکوفت زدم با خنده الان میزنم ی کم جمع کردن خودشون یا مثلا میگفتن وای تو چقدر میخوابی میگفتم آره قربون مادرم برم از دختر خونه بودم عادت داشتم بخوابم خواب الویت من یهو بیدار بشم عصبی میشم وووو خلاصه باید خر کنی تا دعوا

آهان مثلا میگفتم با خنده راه می‌رید سقف میلرزه ی آبی دوغ آبی بریزد ببین سگن ها ولی با همین زبان خنده واقعا پری روز بهم گفت دوغ آب ربختیم بیا ببین نگی دروغ میگیم

خلاصه اگر دعوا میکردم اینا ی گردان دختر پسر بزرگ لات داشتن متنفرم ازشون ولی یکم بهتر شدن

حوالش ب حضرت عباس هر کسی ناحق ب من بپیچه