2777
2789
عنوان

قتل الهه حسین نژاد

1799 بازدید | 29 پست

♦️قاتل الهه حسین نژاد شیطان مسافر کش بود 

🔹قاتل  او مردی مطلقه، در قالب مسافرکش او را سوار خودروی خود کرده و با کشاندن او به محدوده خلوت، او را به قتل رسانده است.

🔹پلیس آگاهی با آغاز تحقیقات اولیه گزارش مفقودی، عملیات گسترده‌ای را برای شناسایی عامل این جنایت ترتیب داد. استفاده از تکنیک‌های پیشرفته ردیابی تلفن همراه، بازبینی دوربین‌های شهری و جاده‌ای و تحلیل سرنخ‌های موجود، سرانجام پلیس آگاهی تهران را به سرنخ‌های مهمی رساند.

🔹با تلاش بی‌وقفه تیم‌های تخصصی، متهم در مدت کوتاهی شناسایی و بازداشت شد. تحقیقات اولیه نشان می‌دهد که این مرد مطلقه، با نیت قبلی و برنامه‌ریزی شده دست به این اقدام زده است.

وا مگه مرض داشته احتمالا قصد دیگه ای داشته بعد کشتتش

00kaktosسابق هستمبه خاطر حق گویی تعلیق شدم اگر در تاپیک های غیر مجاز با کامنتم دچار سوزش شدید لطفا به جای ریپلای از روغن بنفشه استفاده کنید🌸            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیدونم واقعا این همه زن های ..... هست چرا به دختر اخه

مریض بودن این چیزارو نمیشناسه

00kaktosسابق هستمبه خاطر حق گویی تعلیق شدم اگر در تاپیک های غیر مجاز با کامنتم دچار سوزش شدید لطفا به جای ریپلای از روغن بنفشه استفاده کنید🌸            

نیتش چی بوده

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

من همش فکرم میره به اون بهلول اونم مسافر کش بود 😐

بهلول کیه

🔺درخواست شاهین صمدپور برای دستگیری بهلول قاتل

🔸کاش صدای پدر زنده یاد شیما صباگردی به گوش مسئولین برسه و بهلول ابوالحسن زاده این قاتل جنایتکار و سابقه‌دار که حتی مدت هشت سال حبس قانونی خودش به خاطر آدم ربایی رو هم نکشیده و متاسفانه بعد از حدود دوسال حبس  آزاد شده و به جامعه برگشته با اطلاع رسانی همه‌ی ما دوباره دستگیر بشه و به زندان بره.
🔸این واقعا جای تاسف داره که یه خانواده‌ای، یه زن و شوهر شریفی به صورت قانونی بچه‌ای رو به سرپرستی گرفتن، اسم بچه تو شناسنامه‌شون هستش، بچه رو تا چهارده سالگی با جان و دل بزرگ کردن، اما موقعی که شیما کشته میشه قانون میگه شما مادر و پدرِ واقعی شیما نیستید و مادر معتادِ بچه که بچه‌اش رو تو سه ماهگی ول کرده و رفته حالا میاد و به ازای دریافت یک میلیارد پول رضایت میده و میره.