2777
2789

اولا بگم ک سنش حدود هفت سال از من بزرگتره پس بچه نیست،  

من پرستارم و توی این شش سال ک با همسرم ازدواج کردم هیچ وقت به من تماس نگرفتن، و همیشه ساعت ده شب خوابن 

حالا پدرشوهرم چند روزع مریضه منم باردارم دیشب ساعت دوازده شب دیدم گوشیم داره زنگ میخوره و خواهرشوهرمه ینی تمام تنم لرزید چون چند شبه خوابه بد راجب پدرشوهرم میدیدم. و همسرمم کارش شهر دیگس و میدونن ماموریته و هفتصد کیلومتر از ما دورتره

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با طپش قلب گوشیو ج دادم گفتم اتفاقی افتاده، گفت قند بابا بالاس گفتم ببرش دکتر (سه چهار تا دختر پسر مجرد تو اون خونس ک کم سن ترینشون 25 سالشه) گفت ما ک نمیتونیم ببریمش دکتر، گفتم خب زنگ بزن امبولانس بیاد 

فقط ی بار دیگ دستشو بشور و قندشو ی بار دیگ چک کن و خبرشو به من بده

دوباره زنگم زد و خب قند باباش پایین اومده بود، دویستو خورده ایی بود گفتم خب اوکیه فردا ببریدش دکتر(ینی من دیگ کاملا راهنمایش کردم و دیگ استرسش خوابیده بود) 

الان شوهرم زنگ زده ک اینا ساعت دوازده شب زنگم زدن (همسر منم زود میخابه) و گفتن اره قند بابا دویستو خورده ایی

من با طپش قلب گوشیو ج دادم گفتم اتفاقی افتاده، گفت قند بابا بالاس گفتم ببرش دکتر (سه چهار تا دختر پس ...

چرا نمیتونن 😐چلاغن مگه 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

شوهرم میگ منم چون یهویی گوشیم زنگ خورد خ ترسیدم و بد خواب شدم،  حالا من از وقتی ک متوجه شدم به شوهرم زنگ زدن منم اعصابم خورده، اخه مگ شوهر من پزشکه، شوهرم هفتصد کیلومتر از ما دورتره چکاری میتونه بکنه، و وقتیم زنگ زدن ک دیگ قندش اونقدر بالا نبوده

چرا نمیتونن 😐چلاغن مگه

بله شک نکن. 

همیشه همینجورن. 

فقط دیگ سابقه نداشته حتی وقتی همسرمم نیست دست از سر کچل ما برندارن

بنظرتون رفتار خاصی نداشته باشم باهاش؟ میخام مستقیم بهش بگم وقتی شوهرم شهر دیگس زنگش نزنید اونم دوازده شب مگ اون میتونه چکار کنه

حالا برا شما ک زنگ زدن چون پرستار هستین قابل درکه و فکر کن برا پدر خودت این اتفاق افتاده و خواهر ت ز ...

دقیقا، هرچند ک بازم منم توجیه ایی نیست، چون دختر برادرشوهرمم پرستاره، میتونستن به اون زنگ بزنن ن به خانم باردار 

ولی بازم میگم اوکی 

ولی دیگ چرا به شوهرم زنگ زدن. 

به همسرم ک میگم بهشون بگو دیروقت زنگت نزنن ک اینجور اذیت نشی میگ ن میترسم اتفاقی بیوفته و دیگ بهم نگن!!! 

کلا کارهای خانوادش همیشه توجیه میکنه