2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایط قسطی گذاشته بودناااا 

برو پیج اینستاشونو فالو کن استوری میذارن

برا دهم یازدهم دوازدهم ۱۱ میلیونه پکیج الماسش، من خریدم 

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧 

شرایط قسطی گذاشته بودناااا برو پیج اینستاشونو فالو کن استوری میذارنبرا دهم یازدهم دوازدهم ۱۱ میلیونه ...

سلام عزیزم 

من میرم یازدهم و میخواستم پکیج الماس ماز رو بخرم اما نگرانم 

چونکه تایم کلاس هاش بالاست مثلا یه زیستش سه‌ساعته 

من میترسم نرسم که هم تا ساعت یک مدرسه باشم و بعدش بشینم این همه کلیپ ببینم و برای امتحان های مدرسه بخونم

میشه شما تجربه خودت رو بهم بگی ؟💓

بابالنگ دراز عزیزم،این حقیقت وجود دارد که من هنوز برای دنیای آدم های بزرگ خیلی کوچک بودم.
فقط آزمون و کلاسه من تازه خریدم ۱۱ تومن هنوز کلاساش شروع نشده

شما چه پایه ای میرین؟

بابالنگ دراز عزیزم،این حقیقت وجود دارد که من هنوز برای دنیای آدم های بزرگ خیلی کوچک بودم.
سلام عزیزم من میرم یازدهم و میخواستم پکیج الماس ماز رو بخرم اما نگرانم چونکه تایم کلاس هاش بالاست مث ...

سلام فداتشم من ورودی دهم، راستش خودمم اولین باره که گرفتمش و تجربه ای ندارم 

ولی تعریفش رو خیلی شنیدم چون من برا انتخاب کلاسا خیلی تحقیق کردم و متوجه شدم ماز از همشون بهتره ....‌ 

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧 

سلام فداتشم من ورودی دهم، راستش خودمم اولین باره که گرفتمش و تجربه ای ندارم ولی تعریفش رو خیلی شنیدم ...

آها که اینطور 

خیلی ممنونم

سلام فداتشم من ورودی دهم، راستش خودمم اولین باره که گرفتمش و تجربه ای ندارم ولی تعریفش رو خیلی شنیدم ...

نگفتن از کی کلاس هاش شروع میشه ؟

نگفتن از کی کلاس هاش شروع میشه ؟

برو تو سایت قسمت برنامه کلاس ها و آزمون ها