2777
2789
منم‌ همینطور تمام شب و بیدارم... هرروز هم صبح از ۸ تا ۱۲ کلاس دارم‌بعدم تا بیام یکم جمع و جور کنم‌ و ...

فک کردم من تنهایی اینجوری ام خواهر زاده من باردار بود یعنی همیشه خواب بود هر وقت زنگ میزدی میگف خوابم تعجب میکنم والا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره واقعا منم فردا پسفردا زایمانمه از بس گفتن نمیزاره بخوابی و فلان دبگه هی امروز فردا میکنم دیشب پی ...

اخه من در طول روز هم مشغولم همین عجیبه برام ک چرا خسته نمیشم چرا خوابم نمیاد اگر قبل بارداری بود من بیشتر وقتا خواب بودم الان خواب نیست انگار انرژی زیاد شده باشه اونجوریه خستگی نیست

وای منم همینم چند روز دیگه وارد هشت میشم دائم بیدارممنی ک اینقددددد خوابالو بودم

خب پس انگار خیلیا اینجوری میشن چون من فک میکردم باردارا زیاد میخوابن اینجوریشو ندیده بودم دیگ

اخه من در طول روز هم مشغولم همین عجیبه برام ک چرا خسته نمیشم چرا خوابم نمیاد اگر قبل بارداری بود من ...

چ جالب عزیزم منم یه برهه ای کم شده بود خوابم ولی ن دیگه اینطوری چ خوبه👍👍 ان شاالله بعد زایمان هم همینقدر باانرژی و بیشترم بشه❤️👍

نگران ساعت خوابم نباش بدن خسته بشه خودش میخوابه خیلی ساعتش مهم نی ولی اگر کوفتگی بدن و خستگی اینا داری یه دکتر برو 

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

نه ندارم کوفتگی چرا مگه اگر کوفتگی باشه چیز مهمیه؟

نه چیز مهم نیست ولی نشون میده ک بدنت ب خواب بیشتری نیاز داره اگر ن ک هیچ نگران نشو

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن