2777
2789

درس ما شوهرم داره خیانت می‌کنه اولین درس شوهر نکنید 

دوستم حسوده رفیق نداشته باشید 

سوم با همه صحبت نکنید

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه هفته اینده🥲🥲

بی عقلی نکنی از الان ازدواج کنی فقط برات یه نشون بیارن 

پسره اگه سربازی رفت و خونه برای خودش دست پا کرد چه اجاره چه خریدن و ماشینش اوکی شذ بعد بری سر خونه زندگی 

دلسوزی نکنی که میریم باهم میسازیم به نداریش خواهم ساخت اینا فکر عاشقانس فردا سنت کمه خدای نکرده طلاق بگیری هیچی دیگه نخواهد گرفت میگن دخترشون زن طلاقه مطلقه اس بایذ تا اخر عمرت تنهایی بکشی تو زندگیت 

پس همین اول احساسی رفتار نکن سریع گول محبت پسر نخور بگو الان میای در حد نامزدی فرصت بده تا فلان موقع‌ها اگع خونه ماشین کار اوکی نکردی من جواب بله سر سفره عقد بهت نمیدم 

بی عقلی نکنی از الان ازدواج کنی فقط برات یه نشون بیارن پسره اگه سربازی رفت و خونه برای خودش دست پا ک ...

سلام عسلم ببخشید الان اومدم نی نی سایت پیامت و دیدم 

نه گلم همه چی داره کار و خونه و ماشین و دانشگاهم میره فقط سربازی نرفته چون تک پسره خانوادش میخان دامادش کنن و اینم بچه آخره برا همین خیلی براش عجله دارن میخوان که بچه و زن زندگیشو ببینن فعلا میخوایم نامزد کنیم ک خانوادش دست از سرش بکشن و برا هم بمونیم فعلا عقد نمیکنم حداقلللللل یه سال آینده من خودم آدم بی منطقی نیستم باید مدت نامزد باشیم رفت و آمد کنیم ببینیم بهم میخوریم یا نه با اینکه یکسال کوچکترین خطایی ندیدم ازش..