2777
2789
عنوان

چرا دنیا این شکلی شده

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 17 پست

بد دوره ای شده 

یا یه چی هم بهشون میگی خودشونو میکشن 

یا دارن خودشونو میکشن یا همدیگرو 

خدا همه رو هدایت و عاقبت بخیر کنه

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

بنده خدا  بی خبر از همه جا دم در خونه ش کشته شده

الان می گید مشکل از دختره بوده

ولیاون جا که باباهه دخترو کشت یقه ها دریده شد که چرا گفتید شاید دختر کاری کرده که پدر مجبور به اون کار شده

نگاه جنسیتی نداشته باشید

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه وضعیت ایران خیلی خرابه همه از دم زن ستیز تجاوز به یه دختر کره ای شد توسط مردای ایرانی ایرانی ها همه گفتن تقصیر دخترش همه زن ستیزن ایران اگه حکومتش خوب بشه مردمش خوب نمیشن روز به روز بدتر میشن حالا خداروشکر من دورگه ام 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿