2777
2789
اهان خوب بوده برات چون من تاحالا نرفتم‌ راستی روی روشن شدن بدن هم تاثیر داره؟

راضیم من اما برای روشن شدن نمیدونم والا چون پوستم سفید بوده کلا 

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رفتم گوشیمو ساعت ۱۱از برق در بیارم داخل حال یهو بیهوش شدم نمی‌دونم چم شد اینم بگم همه خواب بودن و بعد یهو ساعت۱ببند شدم پتو روم بود و رو تخت خودم بودم همه هم خواب بودن توهمی نشدم بعدش هرشب ساعت ۱۱ یا۱۲ یا ۱بخوابم ساعت ۳بلند میشم یا ساعت ۲کلا نمیتونم اگه بشدت هم خوابم بیاد بازم بلند میشم نمی‌دونم چرا

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

رفتم گوشیمو ساعت ۱۱از برق در بیارم داخل حال یهو بیهوش شدم نمی‌دونم چم شد اینم بگم همه خواب بودن و بع ...

والا منم ساعت ۱۱ بخوابم ۳ بیدار میشم دیگه هم تا صبح خوابم نمیبره 

بد خواب میشی یجورایی

hope is dangerous thing for a woman like me to have 
والا منم ساعت ۱۱ بخوابم ۳ بیدار میشم دیگه هم تا صبح خوابم نمیبره بد خواب میشی یجورایی

نمی‌دونم چمه چرا اینجوری شدم 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

چیزی نیست حساس نشو برا منم پیش اومده

من همیشه اینجوریم اخه