2777
2789

من چیکار کنم پریود بشم

امروز موعدم بود

میترسمممم

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اذیتت میکنه دکتر برو روانپزشک یا روانشناس

قبلاً نبودم فکر کنم بخاطر فشار درسی یا باشه یا چون همیشه ساعت ۲یا ۳میخوابم ذهنم عادت کرده

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

من چیکار کنم پریود بشمامروز موعدم بودمیترسمممم

ترس نداره بزار یه هفته تا ده روز بگذره شدی ک هیچی نشدی میری دکتر مامایی یا متخصص زنان کمکت میکنه اصلانم ترس نداره

hope is dangerous thing for a woman like me to have 
قبلاً نبودم فکر کنم بخاطر فشار درسی یا باشه یا چون همیشه ساعت ۲یا ۳میخوابم ذهنم عادت کرده

میگم ک منم همیشه ۲ ۳ میخوابم بعد اگه بیام ۱۱ شب بخوابم با کوچیک ترین صدایی بلند میشم و دیگه خوابم نمیبره 

استرس ک سمه واسه بدن احتمال داره

hope is dangerous thing for a woman like me to have 
باشه پس پر قدرت نخواب😂💘

😂😂😂😂

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕