2777
2789
عنوان

دعوا بخاطر بچه کوچیک و بچه داری

| مشاهده متن کامل بحث + 2105 بازدید | 40 پست

هفته ب هفته وقت نمیکنم حموم برم,,حالت تهوع گرفتم از شدت کار,کسی ندارم کمکم باشه     هیچ کسی,,بخدا بچم اگه خودش ج...بده از گریه و دستم بند باشه شوهرم حتی یک لحظه بغلش نمیگیره و سرش بند نمیکنه

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

اوف ما ک بیشتر بحثامون سر دخترمه. شوهرمم کمک ک نمیکنه هیچ .انقدر لوس میکنه دخترمو ک نه خودم حریفش میشم نه خودش ..

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط و فقط خودمم .وقتی بچه بخوره زمین یا مریض شه دعوامون میکنه.مردیکه خرس.عوض اینکه کمک کنه دعوا م ...

منم سر بچه یک وقتایی شوهرم نفرین میکنم  ادم چقدر صبر داره مگه,,,توقع داره فقط کلفتی کنم و اول سحر بلند شم نهار بذارم,,اخه مردک وقتی بچه تا نصفه شب نمیخوابه من چطور اول سحر بیدار باشم ک نهار بذارم   میگه بی مسیولیتی,و بی برنامه,,,اخه مگه بچه کارهاش قابل پیش بینیه ک برنامه ثابت امورا ت  داشته باشم,,,,

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
هفته ب هفته وقت نمیکنم حموم برم,,حالت تهوع گرفتم از شدت کار,کسی ندارم کمکم باشه     هیچ کس ...

تو که مثله منی.با این تفاوت که آگه شوهرمم بخواد بچه رو بغل کنه بچه بغلش نمیره انگار که باباش نیست

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن

همین بچه برا هفت پشتم بس,بچم اروم نیس,یکسر نق و گریه و...همین بیشتر بی اعصابم میکنه     

هفته ب هفته وقت نمیکنم حموم برم,,حالت تهوع گرفتم از شدت کار,کسی ندارم کمکم باشه     هیچ کس ...

یا خدا. من ک ترسیدم.شوهر منم توحاملگیم اصلا ب رو خودش نمیاره نکنه بچه بیاد بدترشه!😯

اللّهم يا شاهِدَ كُلً نَجوي .خدایا تو خودِ آرامشی... و من خودِ خودِ بی قرار.  خرابت میشوم مرا همانگونه که میخواهی بساز❤
منم سر بچه یک وقتایی شوهرم نفرین میکنم  ادم چقدر صبر داره مگه,,,توقع داره فقط کلفتی کنم و اول س ...

ولش کن بابا من الان 13 روزه باهاش حرف نمیزنم.خیلی خوبه وقتی قهرم باهاش 

منم مثل شماها قبل زایمان میگفتم بچه دردسر داره مشکل ایجاد میکنه با اینکه خودم خواستم بچه دار بشم همش اه و ناله میکردم اما الان که پسرمو از دست دادم زندگیم شده زهرمار  تو رو خدا قدر بچه هاتونوبدونید بچه ها عشقن درسته سختی داره ولی خیلی شیرینه

خدایا هیچ زنی رو با مرگ فرزندش امتحان نکن😭 مامان دوتا فرشته یکی تو آسمون 😭 یکی رو زمین👪

روحم خسته اس        زندگی تهوع اور شده برام,بچم زیر دو سال

همین بچه برا هفت پشتم بس,بچم اروم نیس,یکسر نق و گریه و...همین بیشتر بی اعصابم میکنه    &nb ...

چندوقتشه.من دخترم تا 7 ماهگی همش گریه میکرد.

منم مثل شماها قبل زایمان میگفتم بچه دردسر داره مشکل ایجاد میکنه با اینکه خودم خواستم بچه دار بشم همش ...

الهییییی ایشالا جاش زودی پرشه😔

چرا از دست دادین اگ ناراحت نمیشین و تداعی نمیشخ بگین

خدایا برای همه نعمت هایت یک دنیا متشکرم🌹🌹🌹
روحم خسته اس        زندگی تهوع اور شده برام,بچم زیر دو سال

عزیزم بچت مشکلی داره که نق میزنه؟؟منظورم رفلاکسی دلپیچه ای چیزی ؟؟، اخه دختر من پ۱ سالشه از روزی که به دنیا اومده پدرمنو دراورده تا الان کوچیکتر بود کولیک داشت رفلاکس داره الرژی داره.. 

❤️