2777
2789
عنوان

دعوا بخاطر بچه کوچیک و بچه داری

| مشاهده متن کامل بحث + 2104 بازدید | 40 پست

پسر من شش سالشه ، از خانواده ام هم دورم ، اگر شوهرم نبود بدون شک دیوونه میشدم  ، چه اون موقع که بچه ام کوچیک بود و چه الان که بزرگتر شده ، همیشه کمک حالم بوده  ، من بعد از دنیا اومدن بچه ام دانشگاهم رفتم ، شوهرم با صبر و حوصله بچه رو نگه میداشت، توی کار خونه و غذا هم همیشه کمک میکرد ، همیشه دعاش میکنم ، خدا حفظش کنه 

الهییییی ایشالا جاش زودی پرشه😔 چرا از دست دادین اگ ناراحت نمیشین و تداعی نمیشخ بگین

عزیزم دو روز بعد زایمان فوت شد. دکتر گیر داد زایمان طبیعی کنم ولی نتونستم افت مکرر قلب داد سزارین شدم ولی بچم مشکل تنفسی پیدا کردو ....

خدایا هیچ زنی رو با مرگ فرزندش امتحان نکن😭 مامان دوتا فرشته یکی تو آسمون 😭 یکی رو زمین👪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم ی کمکی بگیر برا خودت حداقل‌.برا شوهرتم با زبون نرم و با سیاست کمک بگیر یادش بده 

شوهرم تک پسره بین ۵خواهر,خواهراش مث پادشاه بهش رسیدگی میکردن,اینطور عادت کرده  یهو نمیشه تغییرش داد

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

نمیدونم چی بگم؟

زبون خوش تاثیر نداره؟مثلا بگی خب بچه اینطورس بود نرسیدم

یا صبح که بلند میشی هنوز هیچی نشده بگو بچه نذاشت بخوابم دیشب...یکم لوس کن خودتو

مردا وقتی ببینن زنشون عین یه مرد کار میکنه دیگه فکر نمیکنن که این زنه...زایمان کرده مثلا!شیر میده به بچه و خسته میشه

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
عزیزم دو روز بعد زایمان فوت شد. دکتر گیر داد زایمان طبیعی کنم ولی نتونستم افت مکرر قلب داد سزارین شد ...

اخی, ایشاالله زایمان بعدیت همه چی عالی باشه و یک بچه سالم گل بیاد بغلت,,منم اگ چند دقیق دیر میرسبدم خدای نکرده بچم از دست میرفت  شانس اوردم

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
شوهرم تک پسره بین ۵خواهر,خواهراش مث پادشاه بهش رسیدگی میکردن,اینطور عادت کرده  یهو نمیشه تغییرش ...

پس کارت حیای سخت تره

نمیدونم چی بگم؟ زبون خوش تاثیر نداره؟مثلا بگی خب بچه اینطورس بود نرسیدم یا صبح که بلند میشی هنوز ه ...

هیچی روش اثر نداره,میگه تحت هرشرایطی داروهای بچه باید صبح بدی,نهار دیر نشه و......

پسر من شش سالشه ، از خانواده ام هم دورم ، اگر شوهرم نبود بدون شک دیوونه میشدم  ، چه اون موقع که ...

شما تو این زمینه شانست خوب بوده  خب؟

هیچی روش اثر نداره,میگه تحت هرشرایطی داروهای بچه باید صبح بدی,نهار دیر نشه و......

من فقط یه بار بحثم شد

پوشک های دخترم تو حموم جمع شده بود.یادم رفته بود بردارم و بوی بدی گرفته بود

شوهرم برای اولین بار اعتراض کرد

منم گفتم این کاری نیست که مختص من به عنوان مادر باشه.خب یه بارم تو جمع کن!

تو هم پدری و این بچه هر دوی ماست و یه سری چیزا تو بچه داری مشترکه!

یه سری چیزا مثل این کارا رو اجبار کن

اینقدر انجام نده تا مجبور بشه

ما هم همینیم تا قبل دخترم همه خسرت عشق مارو داشتن اما الان سر خستگی ومشکلات دخترم همش بحث و دعواست...دخترمنم از شب اول تا الان ک یکسالشه ناارومه...البته بنظرم مشکل از بچه ها نیست از عمق عشق ودرک متقابل زن وشوهره دخترم فقط واقعیت هارو نشون داد:( شوهر من اا یک هفته غذا نپزم هیچی نمیگه یا خودش میپزه یا بیرون میخوره یا گشنه میمونه اما رو خوابش حساسه...کمکم کنه کلی غرمیزنه منت میزاره تندی میکنه وبادخترم بداخلاقی