2777
2789
عنوان

پسر خواهر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 9277 بازدید | 103 پست

درمورد پسر خواهر شوهرت که من میگم همون سلام هم بهش نکن بعضی مردها اینقدر بد میشن که به همه نظر بد پیدا میکنن حتی سلام شماهم چراغ سبز قلمداد میکنن

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت چه خونسرده😐😐😐😑😑😑😑

آموخته ام که نمی شودذات خراب آدم ها را تغییر داد؛رفتار خودم را تغییر می دهم..کسی که ذاتش خراب است خوب بودن و بد بودن برایش مهم نیست تنها دنبال نفع خودش هست...

عزیزم تلگ رام یک گزینه داره ک میتونی مشخص کنی کیا تو گروه ادت کنن یا اددت نکنن

اسم ایشونو بذار تو قسمت کسایی ک نمیتونن جایی اددت کنن

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!

من بودم بدتر باهاش برخورد میکردم

نه تنها باخودش حرف نمیزدم بلکه به مادرش زنگ میزدم میگفتم پسرت چندباره منو تو همچین گروهایی اد میکنه و تذکرم میدم گوش نمیده لطفا جلوشو بگیر

درعجبم ک چرا شوهرت خودش باهاش حرف نزده

اگ شوهرت باهاش صحبت میکرد خیلی بهتربود.چون طرف میفهمید ک تو چقد ب شوهرت علاقه داری ک سریع رفتی بشوهرت گفتی همه چیو و اون نمیتونه وارد زندگیتون بشه

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
آره خودم خیلی ناراحتم دیگه روابط مث قبل نمیشه همش باید معذب باشم کلی از من کوچیکتره

چه اشکالی داره روابط مثل قبل نشه ؟

منم درمورد یکی از فامیلهای شدهرم تین اتفاق افتاد رابطم کامل قطع کردم چند ماهی سخت بود الان خیلی هم راحتم

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

خانوما انقد نگین قطع رابطه کن و ب مامانش بگو و از این حرفا،نباید چیزی بگه تا ابروریزی نشه باهاش سرد برخورد کنه کافیه حل میشه

دوستت دارم هایت را بگو تو اگر نیاز به گفتن نداری من سخت محتاج شنیدنم

چه شوهرت ریلکس بود.عجیبه.بنظرم خودش باید غیر مستقیم خیلی جدی تذکر بده که حساب کار دستش بیاد.تذکر دادن شما جز اینکه روت تو روش وا شه چیزی نداره

عِشق آموخت به مَن شِکلِ دِگَر خَندیدَن😍