2777
2789

میگفت : شما به صورت رندوم تازه عروسارو ببینی متوجه میشیفکر میکنن خوشبخت ترین آدم روی زمینن با اون شوهری که کردن

خواستم بگم:

تو این دوره با این پسرایی که فقط دنبال خوش گذرونی ان از هر ده نفر۹نفر جدا شدن

حالا ماهایی که با دوست پسرمون که خیلیم رفیقیم و اوکییم ازدواج کردیم و خوشحالیم چندروزیو چیکار ما دارین خداییش؟؟

☹️🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا داره راست میگهبه نظرم یه عده دارن جو ایران رو افسرده نشون میدندر حالیکه واقعا این نیست

هست 

میری میوه فروشی دو تا مز برمیداری یه ملون کوچیک میشه ۲۰۰ هزارتومن

وقتی اقتصاد درست نیست مردم افسرده ان

خدایا...حس میکنم قراره پارم کنی...خب ببین کاراتو!...مثلا بندتم باید نازمو بخری...ولی شدی اربابو منم برده...هی میتازونی!

هست میری میوه فروشی دو تا مز برمیداری یه ملون کوچیک میشه ۲۰۰ هزارتومنوقتی اقتصاد درست نیست مردم افسر ...

خب این قبلانم بود

ناراحتی با افسردگی فرق داره

من خودم غم عمیق داشتم 

خیلی کمر شکن بوده

حتی نمیتونستم یه رژ لب بزنم

💍♥ i said yes 

همشم میگنهنوز داغی بعد میبینیچرا برا همدیگه ارزوی خوشبختی نکنیم به جا اینکه مننظر باشیم کی میان اعل ...

به منم اینو میگن

در حالیکه سطح زندگی همسر من اصلا با همسر اونا قابل مقایسه نیست

نمیدونم چرا دارن انتظار میکشن ما بدبخت بشیم

💍♥ i said yes 

هست میری میوه فروشی دو تا مز برمیداری یه ملون کوچیک میشه ۲۰۰ هزارتومنوقتی اقتصاد درست نیست مردم افسر ...

حالا اون خوبه

من دو جفت جوراب خریدم واسه پسرم ۱۲۰ تومن همش میگم نپوشی بزار واسه محرمت میری هیات

واقعا داره راست میگهبه نظرم یه عده دارن جو ایران رو افسرده نشون میدندر حالیکه واقعا این نیست

افسرده❌

ناراحت✔️

من ایران صرفا کشور بدی نمی دونم پیشرفت های زیادی داشته ولی گاهی بعضی قانون های غلط باعث تغیر زندگی تو میشه

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

همینکه پراید های فرسوده و مردمایی با جیب خالی در سطح شهر دیده میشن خودش نشون دهنده افسردگیه

حالا اون خوبهمن دو جفت جوراب خریدم واسه پسرم ۱۲۰ تومن همش میگم نپوشی بزار واسه محرمت میری هیات

من نیم کیلو توت خشک خریدم فکر کردم نهایت بشه ۲۰۰ ت 

شد ۵۰۰😐

تو خجالت جلو صندوق دار فروشگاه نرفتم بزارم سرجاش

کیلو یک تومنه😐

خدایا...حس میکنم قراره پارم کنی...خب ببین کاراتو!...مثلا بندتم باید نازمو بخری...ولی شدی اربابو منم برده...هی میتازونی!

ازدواج خوبه ازدواج کنین سخت نگیرین آسیب میبینین در ارتباط ها آزاد مخفی  ازدواج تونم فقط در سند ازدواج تون شرط حق طلاق وهرگونه ازذواج ثابت وموقت با اجازه تون باشه تا موقعیت عالی ندیدین بچه دارنشین مشکلی نیست ،بعد از هر ده تا ازدواج الان هشت تاش موفق میشه 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

همینکه خیلیا سالی یکبار بیشتر لباس نمیخرن و هستن کسایی ک حتی همون سالی یکبارم نمیخرن افسردگیه ناشی از بی پولیه 

حقوق کم و پول بی ارزش گرونی کالا همه رو داغون کرده چه دارا چ ندار الان همه الان یسری چیزا میخوان ولی نمیتونن داشته باشن

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1