سوگلی_قبله_عالم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 16666 عنوان تاپیک راهبردی آشپزی 27 بازدید | 3 پست ادویه یا سبزی خشک مورد علاقتون چیه ؟همونکه همیشه تو همه غذا ها میریزید خوشمزش میکنه؟😋تو کدوم غذا ها میریزید ؟خودم : آویشن😁 خدایا...حس میکنم قراره پارم کنی...خب ببین کاراتو!...مثلا بندتم باید نازمو بخری...ولی شدی اربابو منم برده...هی میتازونی! 1404/03/14 | 23:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eleza عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 25112 هیچ چیزی توی همه غذا ها نمیریزمهرچیزی جای خودش اارهبجز نمک و فلفل و زردچوبه به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
سوگلی_قبله_عالم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 16666 هیچ چیزی توی همه غذا ها نمیریزمهرچیزی جای خودش اارهبجز نمک و فلفل و زردچوبه بعضیا یه سری ادویه هارو تو همه غذا میزننمثل ادویه کاری یا پاپریکا خدایا...حس میکنم قراره پارم کنی...خب ببین کاراتو!...مثلا بندتم باید نازمو بخری...ولی شدی اربابو منم برده...هی میتازونی!
eleza عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 25112 بعضیا یه سری ادویه هارو تو همه غذا میزننمثل ادویه کاری یا پاپریکا واقعا جالب نمیشههمه ی غذاها نباید طعم و بو ادویه مشابه داشتا باشناصلا این اشپزی نیست به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃