2777
2789
عنوان

خانمهایی ک زیاد با همسرشون دعوا نمیکنن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1044 بازدید | 149 پست
اه خیلی بدم میاد تا مشاورو میبینم بغض میکنم😥 ب شوهرم میگم میخنده بهم بی احساس😑

😅خوب عیبی نداره که.این یعنی اینکه میتونی احساساتتو آزاد کنی.شوهرتو دوست داری درسته؟

رونده باش...امید هیچ معجزی ز مرده نیست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دومین قدم نداشتن تعصبات بیجا نسبت به خانواده هاست..بعدم بهش همیشه میگم دردم چیه وقتی ناراحتم میخواد بدونه علتشو همیشه بهش با آرامش میگم..هیچ وقت بهش نمیگم این کارو حق نداری انجام بدی..میگم دوست ندارم فلان کارو بکنی..هرچی که میخوام با زبون بچگانه و مکث و من من میگم لوس میشم بعد حتما میخره واسم..کلا استاد تقلید صدام😂 اما خدایی این روزها دور بودن از خانواده ها و حرف نزدن راجع بهشون خیلی تو تعدیل دعواها کمک کرده

بَعضی وَقتآ خُدآ رو بُزُرگ میبینَم ,, بَعضی وَقتآ هَم ڪوچیڪ...ایـטּ تو نیستی ڪِـہ بُزُرگ میشیُ ڪوچیڪ ,, مَنَم ڪِـہ گآهی نَزدیڪ میشَمُ گآهی دور
شما هم حرف بزن.میدونی صحبت کردن با کسی که درکت میکنه خیلی خوبه.البته اگه قضاوت نشی.بگو از مشکلاتت.از ...

ممنونم خواهری

میگم من اصلا نمیدونم چطور ب اینجا رسیدم

دقیقا ۲۰روز بعد عروسیم یع دفعه تو اوج شادی و خنده نصفه شب س۲حدودا حالم یه طوری شد

بعدش ب اصرار همسرم رفتیم بیمارستان

نزدیک بیمارستان اینقددر تپش شدید گرفتم ک وصیت میکردم

دیگه از اون شب مشکلات روخی دست از سرم برنداشتن

الانم ۱سالت حدودا وسوووولس عملی شدددید گرفتم

قوز بالا قوز

خدایا دستتو بزار رو قلبم و آرومم کن بهترین آرمش ها خدااا
ممنونم خواهری میگم من اصلا نمیدونم چطور ب اینجا رسیدم دقیقا ۲۰روز بعد عروسیم یع دفعه تو اوج شادی و ...

در مورد پانیک چیزی شنیدی؟نمود مشکلات وفشارهای عصبی بصورت جسمی.طوری که بیمار فکر میکنه داره سکته میکنه...

😅خوب عیبی نداره که.این یعنی اینکه میتونی احساساتتو آزاد کنی.شوهرتو دوست داری درسته؟

اوایل خواستکاری و نامزدی نفرت شدددددید داشتم ازش

البته بخاطر شکستی بود ک خورده بودم قبلش

کم.کم شوهرم کمک کرد احساس پیدا مردم

طوری بود میدیمش تو خیابون حالم بد میشد

الان فکر میکنم میگم چی داشت بنده خدا

دلیلش اینه که من عاشق خنده هاشم دلم نمیخواد کم بشه اونم کلا گاهی که من جوش بیارم ادامه دار نمیکنه قضیه رو...

تو همون دعواهای کمم اگه چشم تو چشم بشیم خندمون میگیره بعدش شوهر از فرصت استفاده میکنه بغلم میکنه میگه اخه من تو رو خیلیی دوس دارم و کلاا همونم منتفی میشه خخخ

در مورد پانیک چیزی شنیدی؟نمود مشکلات وفشارهای عصبی بصورت جسمی.طوری که بیمار فکر میکنه داره سکته میکن ...

نه

ولی خود دکتر کفت شوک عصبیه

من مجردی و نامزدی سختی داشتم

همسرم ارومه و منم.البته زیاد روی مشکلات زومم نمیکنیم.

اگه سرحرفی دلخوری پیش بیاد کش نمیدیم.بایک عدرخواهی تمومه

گاهی وقتا دوطرف برای اینکه زندگی خوبی داشته باشن باید ازخیلی چیزا وحرفا بگذری اگه تونستن یعنی همو واقعا دوستدارن و عاشقن

نه ولی خود دکتر کفت شوک عصبیه من مجردی و نامزدی سختی داشتم

خوب سختی و فشار روانی بالاخره از یه جایی میزنه بیرون دیگه.بیتفاوت نباش نسبت به حالت.یوگا برو و پیش مشاور.