2777
2789
عنوان

خانمهایی ک زیاد با همسرشون دعوا نمیکنن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1044 بازدید | 149 پست
خیلی سخته وقتی شرایط باعث بشه از زندگی دلسرد بشی . نمیدونم چی کشیدی که انقدر شکسته ای ولی اینو میدون ...

درسته همه ی آدما لایق خوشبختی و آرامش  هستن.آره باید یه تصمیم اساسی بگیرم👍موفق باشی دوست عزیزم

رونده باش...امید هیچ معجزی ز مرده نیست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته همه ی آدما لایق خوشبختی و آرامش  هستن.آره باید یه تصمیم اساسی بگیرم👍موفق باشی دوست عزیزم

ولی خودمونیما شما تاپیک میزدی بهتر بودا😁

خدایا دستتو بزار رو قلبم و آرومم کن بهترین آرمش ها خدااا
دوهفته  یه بار جلسات مشاوره میرم.دست رو دست نزاشتم.حلش میکنم یه جوری

آفرین دختر خوب بجنگ

منم میخام برم مشاوره بلکه عقلم بیاد سز جاش

من خودم زندگیمو خراب کردم

دعواهامون زیاده همدیگه رو خیلز دوست داریما ولی دعوا زیاد میکنیم باهم متفاوتیم

اول ازدواج همینه ها...من تا ۵ سال اول ازدواجمون یک سره دعوامون میشد...یکی از دوستام تعریف میکرد یکبار سر دمکنی روی قابلمه برنج با هم دعواشون شده کار به جاهای باریک کشیده و بحث به طلاق و اجرای مهریه...بعد همیر دوستم تو عصبانیت پرسیده مهریه ات رو میخوای چیکار...دوستم گفته شاسی بلند میخرم باهاش...ماهم هروقت دعوامون میشد یهو وسطش میگفتیم بیخیال الان میرسیم به شاسی بلند...البته بعد از ۵ سال اینو میگفتیم وگرنه اوایل که با هم قهرم میکردیم....الان ده ساله ازدواج کردم

خب همین که میدونی خودش خوبه. ایراداتو پیدا کن .چند وقته ازدواج‌کردین؟

ما راجع به چیزی بحث نمیکنیم ،اختلاف نظرم داشته باشیم ،،موضوع مربوط به هرکدآممون باشه اون یکی کوتاه میاد تا هر طور راحتتره باشه

دور شدن از خانواده ها😄😄مخصوصا خانواده شوهر😄😐

بَعضی وَقتآ خُدآ رو بُزُرگ میبینَم ,, بَعضی وَقتآ هَم ڪوچیڪ...ایـטּ تو نیستی ڪِـہ بُزُرگ میشیُ ڪوچیڪ ,, مَنَم ڪِـہ گآهی نَزدیڪ میشَمُ گآهی دور
دعواهامون زیاده همدیگه رو خیلز دوست داریما ولی دعوا زیاد میکنیم باهم متفاوتیم

خوب عادیه این چیزا . عشق زمانی عمق میده به رابطه که درک کنی طرف مقابلت رو با تمام کم و کاستی ها و اختلاف سلیقه ها دوست داری . زمانی که مشکل خاصی ندارید بیشتر باهم صحبت کنید . ریشه یابی کنید از هم بپرسید مثلا تو دعوا چی باعث میشه تو عصبی بشی بیا اون کار رو نکنیم . حرف زدن بهترین درمان و مرهم برای زخم زندگی به نظر من

تو به تحریک فلک فتنه دوران منی . من به تصدیق نظر محو تماشای توام
شوخی کردم بانو جان عزیزم خیلی خوشحال شدم ک حداقا من واسطه بودم حرف بزنی تا کمی لااقل خالی بشی

شما هم حرف بزن.میدونی صحبت کردن با کسی که درکت میکنه خیلی خوبه.البته اگه قضاوت نشی.بگو از مشکلاتت.از جزییاتش.من میشنوم

رونده باش...امید هیچ معجزی ز مرده نیست...
مشاور خیلی کمک میکنه باور کن خیلی اعصابت آروم میشه

اه خیلی بدم میاد تا مشاورو میبینم بغض میکنم😥

ب شوهرم میگم میخنده بهم

بی احساس😑