نمیدونم بایدچجوری بگم که شما نریزین روسرم وتوهین نکنین اما ماهم دل داریم چراانقدبدشانس بودیم آخه سه ساله جداشدم ولی دیگه خسته شدم دلم میخوادشوهرداشته باشم اماکو یه مردخوب ..تازه پیداهم بشه من بچه دارم وکسی نمیادیه زن بادوتابچه روببره.تاالان خیلی سعی کردم باهیچ مردمتاهلی دوست نشم...الانم یه آقایی که ۴۰سالشه وتاحالاازدواج نکرده ازمن خیلی خوشش میادحتی آشنامونم هست اما من و واسه ازدواج نمیخوادمیگه فقط محرم شیم وباهم باشیم.هبچکسم نفهمه...الان خیلی هاتون میگین نه امامن خیلی دلم تنگشده که باکسی باشم حالااین مردی مورداعتمادمه امابازم میترسم که عذاب وجدان بگیرم. بعداین اقاخیلی مرد رکی هست میگه هرموقع واردرابطه شدیم بایدمراقب باشی حامله نشی وگرنه میکشمت.حالااین وباخنده میگه امامن میترسم.حالامن بایدچیکارکنم.قبول کنم نکنم.هم میترسم،هم دلم میخواد..خدایاکمکم کن زودترشنبه بشه برم پیشه روانشناسم خیلی فکرم بهم ریخته..
خدایا شکرت🌹درسته بچه گی نکردم.جوونی نکردم. زندگی خوبی هم نداشتم.الانم شدم یه مادرتنهاوافسرده...امابازم خدایاشکرت همینکه درکناربچه هام تویه خونه ای کوچیک باآرامش وآسایش زندگی میکنم🧿.هزاربارشکرت میکنم..واولین دعام شفای مریضاست.وظهورامام زمان (عج)..ونیتمم اینه که هرشب سه تاصلوات.واسه همه ی اوناییکه درددارن مشکلدارن.مریض دارن.میفرستم.🌷.التماس دعا..🪬♥️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:
این فقط برای یه کار شما رومیخواد بعدم منم مطلقه بودم با بچه ازدواج کردم با پسر مجرد چرا فک میکنی امکان پذیر نیست!چندسالته؟
دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️