2777
2789

خانوادم راه دورن چند روز اومدن خونمون

دیشب شوهرم یه کم از این شیرینی محلیا گرفت داد دست خواهرم گفت بده به بابات دوس داره

حالا امروز تو اتاق به من میگه شیرینی نداریم 

گفتم نه خورده شد مگه نگرفته بودی واسه بابام 

گفت نه نمیدونستم هر چی بگیرم باید واسه خانوادت جدا بگیرم

خیلی ناراحت شدم رفتم از جلو بابام ک خواب بود براش اوردمش گذاشتم جلوش دیدم رفت پرتش کرد از پنجره اتاق بیرون.بهش گفتم چته مگه نمیگی شیرینی گفت آبروم رفت تخم سگ .گفتم بخاطر گدا بودنته چجور واسه خانواده نامزد قبلیت بقول خودت گاو گوسفند سر میبریدی حالا واسه یه تیکه شیرینی بیات اینجور میکنی.گفت حتما اونا لیاقت داشتن.ابن حرفو که گفت انگار تیر تو قلبم زدن بهش حرف زدم و از اتاق زدم بیرون خانوادم قهمیدن بحثمون شده ولی نفهمیدن بخاطر چی. این دعوا واسه ساعت ۴ عصر بوده ۷ ساعته از اتاق بیرون نیومده.مامانم میدونه ناراحتم میگه با ما بیا بریم یه هفته بمون.به نظرتون برم؟ یا بمونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچوقت پای گذشته رو وسط نکش و از چیزی که تو گذشته بوده و‌میدونی سواستفاده نکن

چرا وقتی میخواسته محبت کنه و شیرینی هم بوده دعوا می‌ندازید عزیزم؟ خب یکی دوتاشو میاوردی براش‌.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

برو اشکالی نداره

بمونی تنش بیشتر میشه

بگو پدرم گفته بیا چند روز خونمون

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

اشتباه بعد دوتاتون هم اینه که جوری رفتار کردید بقیه متوجه بحثتون شدن

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

هیچوقت پای گذشته رو وسط نکش و از چیزی که تو گذشته بوده و‌میدونی سواستفاده نکنچرا وقتی میخواسته محبت ...

اخه کلا یه دونه بود.کلا از ظهر سر لج با من یه دونه هندونه خریده همش در یخچاله بخدا خانوادم یه ذره ازش نخوردن ده بار پرسید خوردینش؟؟ حالا اگه ادم خسیسی بود میگفتم برای خسیسیه .بخدا خسیس نیست فقط لج میکنه

با قهر نرو بگو میرم باخانوادم ی مدتی اونجا میمونم بزار اونم قشنگ بشین درمورد حرفاش و کاراش فکر کنه ولی چه  رفتی باخانوادت چه موندی نرفتی سر سنگین رفتار کن باهاش ادمش کن که بی احترامی نکنه

گذشته رو هم پیش نکش

اینجوری ارزش خودتو میاری پایین

الان زن این زندگی تویی نه اون قبلیه

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم