2777
2789
عنوان

ی گوهی خوردم توش موندم

389 بازدید | 38 پست

من نامزد قبلیم که همه چی تموم بودپول ماشین خونه داشت کلی برا طلا وکادو خرید (همه شو پس دادم) ول کردم رفتم با پسرداییم که بهم گفت نامزدیتو بهم بزن خودم میخامت نامزد کردم هیچی نداره نه خونه ن ماشین ن شغل حتی ی لباسم برام نخرید  بجز حلقه نشون چن باری پول دستی ازم گرفت تاحالا ی ریال خرج نکرد تو رابطمون چون اصن پول نداره ن درست کار میکنه ن درس میخونه همش دنبال رفیق بازیه بهش میگم اگه نره سرکار نامزدیو پس میدم میگه ب تخمم  چون میدونه این کارو نمیکنم چون من یبار نامزدیمو بهم زدم نمی تونه باز بهم بزنم نمی دونم چ گوهی بخورم الان اگه باز بهم بزنم مردم چی میگن؟؟؟ 

کارما پس دادم🫠

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به هم بزن و دیگه تا یه مدت با کسی نامزد نشو.

هنوز عاقلانه تصمیم نمیگیری پس ازدواج برات زوده

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

حقیقتا نمیدونم بهت فحش بدم یا چی🥲💔💔

چرا آخه

خدا کمکت کنه.

ولی ازدواج نکن باهاش

خدایی نکرده طلاق خیلی سخت تره تا بهم زدن نامزدی

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،   اhttps://t.me/FaalHoosh_bot?start=7751021899(  چیز باحالیه امتحان کن🫡)  زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

چی بهت بگم الان

کاریه که خودت کردی پاش وایسا

چاووشی میگه زمین گرده لگد کردی لگد میشی

[کاربری دوم]زن‌های خاورمیانه از هرچه خالی باشند در سه چیز غنی‌اند؛چشم‌های زیبا، غم‌های همیشگی و شجاعت ناگزیر.🤍

حقیقتا نمیدونم بهت فحش بدم یا چی🥲💔💔چرا آخهخدا کمکت کنه.ولی ازدواج نکن باهاشخدایی نکرده طلاق خیلی ...

میخام بهم بزنم ولی میترسم ازحرفای مردم

خودشم که تخشم بدهکار نیس 

میخام بهم بزنم ولی میترسم ازحرفای مردمخودشم که تخشم بدهکار نیس

من جات بودم بهم میزدم اسی.

حرف مردم یه مدته بعده یه ماه میرن دنبال سوژه جدید.

ولی این زندگی و آینده توعه. 

با همچین کسی نمیتونی زندگی کنی 

خدایی نکرده طلاق گرفتن با یه بچه خیلی سخت تره اونم اگه فقط بخاطر حرف مردم بمونی

این فقط می‌خواسته تو رو بدست بیاره و همین.

مگرنه وقتی ازدواج کنی ۱۰۰ برابر بدتر میشه

چون دیگه قانونی اسمش رفته تو شناسنامه 

حتما حتما جدا شو

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،   اhttps://t.me/FaalHoosh_bot?start=7751021899(  چیز باحالیه امتحان کن🫡)  زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

من جات بودم بهم میزدم اسی.حرف مردم یه مدته بعده یه ماه میرن دنبال سوژه جدید.ولی این زندگی و آینده تو ...

برا خانواده ام سخته باز بخام بهم بزنم

کاش حداقل اخلاق داشت دلمو خوش میکردم هیچی براش اهمیت نداره جز خودش