من نامزد قبلیم که همه چی تموم بودپول ماشین خونه داشت کلی برا طلا وکادو خرید (همه شو پس دادم) ول کردم رفتم با پسرداییم که بهم گفت نامزدیتو بهم بزن خودم میخامت نامزد کردم هیچی نداره نه خونه ن ماشین ن شغل حتی ی لباسم برام نخرید بجز حلقه نشون چن باری پول دستی ازم گرفت تاحالا ی ریال خرج نکرد تو رابطمون چون اصن پول نداره ن درست کار میکنه ن درس میخونه همش دنبال رفیق بازیه بهش میگم اگه نره سرکار نامزدیو پس میدم میگه ب تخمم چون میدونه این کارو نمیکنم چون من یبار نامزدیمو بهم زدم نمی تونه باز بهم بزنم نمی دونم چ گوهی بخورم الان اگه باز بهم بزنم مردم چی میگن؟؟؟
پس پوچ هست و آسیب رسان ادامه نده محیط ها ناسالم و غیر اعتماد هست خیلی مراقب باشین آسیب نبینین روابط آزاد مخفی نداشته باشین آدما سمی دارن چند برایر میشن
کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان و میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میگه اگه بهم بزنی یکاری میکنم کسی سمتت نیادمن نامزد سابقم همه چی تموم بود ی کاری کرد ازش جداشم باخود ...
تهدید هاش مهم ندون از همه جا زندگیت حذف بلاک کن ،تهدیدت کرد یک دادخواست بزنی پیگیری هم نکنی یک ابلاغیه براش بره خودش حسابی جمع میکنه
کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان و میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.