2777
2789
عنوان

ی گوهی خوردم توش موندم

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 38 پست
برا خانواده ام سخته باز بخام بهم بزنمکاش حداقل اخلاق داشت دلمو خوش میکردم هیچی براش اهمیت نداره جز خ ...

مطمئن باش خدایی نکرده طلاق هزار برابر سخت تره.

هرجور شده جدا شو ازش.

اگه سنت کمه رو خودت تمرکز کن و درست رو بخون

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،   اhttps://t.me/FaalHoosh_bot?start=7751021899(  چیز باحالیه امتحان کن🫡)  زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

ادمایی که بسیار دید محدود و افکار سطح پایینی دارن ، حرف مردم خیلی براشون مهمه و گاهی وقت ها حاضرا کاری که به صلاح نیست رو انجام بدن یا برعکس که مردم فکر بد نکنن!

اولا شما بسیار بچه هستید و بچه بودن به سن نیست!

شاید ۳۰ سالتون باشه اما تصمیمگیری‌ هاتون همانند بچه‌ی ۱۲ ، ۱۳ سالست!

اصلا ازدواج نکنید فعلا ، تا یکم عاقل تر بشید ، مطالعه کنید و...

زمانی که نامزدی اولتونو بهم زدید ، یک درصد فکر نکردید 

شاید پسر داییتون داره الکی میگه و بعد بزنه زیرش؟

درثانی ، چرا نامزدی که هنوز ۱۰۰ درصد عقد و عروسیش معلوم نیست رو علنی می‌کنید؟!

خانوم ازدواج یه عمر زندگی مشترکه ، حماقتی که خیلیا کردن و فکر کردن شوهر رفیق باز و هَول و سیگاری و علاف رو می‌تونن درست کنن رو نکنید ، حماقته محضه..

پیشنهادم اینه نامزدی رو کنسل کنید و به کسی لزومی نداره جواب پس بدید.

یه مدت نامزد بازیو این کاراتونو بزارید کنار.

سر فرصت مناسب به بهترین شکل ممکن اتفاق میوفته.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان به هم بزنی بهتر از اینه که دو روزه دیگه با بچه و هزار مشکل طلاق بگیری

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
برا خانواده ام سخته باز بخام بهم بزنمکاش حداقل اخلاق داشت دلمو خوش میکردم هیچی براش اهمیت نداره جز خ ...

دوروز دیگه طلاق برای خانوادت سخت تره ، مهره طلاقو دوست داری؟

و فکردی طلاق گرفتن راحته؟

من نمیدونم ، ادمی که خودشو زده بخوابو هیچکس نمیتونه بیدار کنه.

سرتو کردی تو برف خواهره من.

عصبانی شدم برات وگرنه به من ربطی نداره! موفق باشی و ارزوی خوشبختی میکنم براتون.

دوروز دیگه طلاق برای خانوادت سخت تره ، مهره طلاقو دوست داری؟و فکردی طلاق گرفتن راحته؟من نمیدونم ، اد ...

اخه من یبار تجربه بهم خوردن نامزدی داشتم

بازم بهم بخوره مردم فکر میکنن مشکل ازمنه

اصلا تعداد ازدواج هاتون مهم ندونین چون کار اشتباهی نکردین نرفتین ارتباط غیر ازاد بدون محرمیت پس اصلا افت ندونین چون خطا نکردین ، با این نامزدتون هم نمونین جدا شین فرداهاتون فدای اشتباه دیروز ها نکنین 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

گول خوردم

بهمش بزن 

خرج زندگیتو‌نمیده مرد هم نیست ببخشید ولی وقتی سراغ متاهلی مثل تو‌اومده سراغ یکی دیگه‌ام میتونه بره 

آخرشم جدا میشی ولی با بدبختی بیشتر

امضای شما نشان دهنده ی شخصیت شماست لطفا مودبانه نگارش کنید

بهمش بزن خرج زندگیتو‌نمیده مرد هم نیست ببخشید ولی وقتی سراغ متاهلی مثل تو‌اومده سراغ یکی دیگه‌ام میت ...

نمیزاره بهم بزنم میگه تو یبار نامزد کردی ابروت میره کاریم میکنم کسی سمتت نیاد

نمیزاره بهم بزنم میگه تو یبار نامزد کردی ابروت میره کاریم میکنم کسی سمتت نیاد

بدبخت داره تهدیدت میکنه هیچ غلطی نمیتونه بکنه این‌تویی ک آبروشو میتونی ببری 

بگو همه جارو پر میکنم ک اغفالم کردی از شوهرم جداشم ازت شکایت میکنم

امضای شما نشان دهنده ی شخصیت شماست لطفا مودبانه نگارش کنید