2777
2789
عنوان

بابام با یه خانوم حرف میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 48 پست
خوب خدا رو شکر رابطتو با پدرت صمیمی تر کن باهاش بیرون برو ازش تعریف کن که چه تکیه گاه بزرگی برای شما ...

برعکسشو نگم ؟ یه جوری بگم فکر میکردن پشت دارم،بابا دارم .اما الان حتی به شما اعتماد ندارم .خوشم نمیاد بهم نزدیک بشین و دستم بهتون بخوره

واقعیت بگم؟🫠

🎀♥️لطفا لایک نکنید♥️🎀           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چه کنم؟💔

هیچی عزیزم. زندگی کن. هوای مامانتو داشته باش مبادا بو ببره

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧
هیچی عزیزم. زندگی کن. هوای مامانتو داشته باش مبادا بو ببره

بد تر نمیشه؟ بنظرت با مامانم حرف بزنم رابطشو با بابام بهتر کنه ، بابام درست میشه🥲

🎀♥️لطفا لایک نکنید♥️🎀           
بد تر نمیشه؟ بنظرت با مامانم حرف بزنم رابطشو با بابام بهتر کنه ، بابام درست میشه🥲

ببین کاری از دستت برنمیاد پس ذهنتو درگیر نکن. جوری نباشه به درس و اهدافت لطمه بخوره چون تو زندگی خودتو خواهی داشت و اونا دیگه تغییر پذیر نیستن. با مامانتم صحبت کنی خوبه. بازم خودت شرایطتونو بهتر میدونی پیشنهاد سفر و گردش دوتایی بهشون بده. 

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧
برعکسشو نگم ؟ یه جوری بگم فکر میکردن پشت دارم،بابا دارم .اما الان حتی به شما اعتماد ندارم .خوشم نمیا ...

اگه ترفندهایی که گفتم جواب نداد بعد بهش همینا رو بگو

برای خوشبختی همتون صلوات میفرستم ♥️شما هم اگه دوست داشتید برام صلوات بفرستید😍
میدونید اون موقع که توی بالاپشت بوم دید هنوز فراموش نشده .اما انگار رفته اون پشتای ذهن مامانمالان بع ...

جدا نشدن. خوب هم نیست بدم نیست رابطشون 

تو نگران سلامت روان خپدت باش عزیزم از والدینت گذشته اونا از پس هم بر میان واقعا خواهرانه میگم خودتو قاتی نکن حیف ارامشت و سن الانته

لطفاً کاربریم رو گزارش میزنید من بترکم‌. ممنونم 👮🏻🍓
اگه ترفندهایی که گفتم جواب نداد بعد بهش همینا رو بگو

میدونید ما کا خیلی تعریف میکنیم .ازخوشگلی و خوشتیپی گرفته تا کلاس و وقار. 

اما از صحبت هاشون سالها پیش متوجه شدم مجوز خیانت رو به خودشون دادن .یعنی بنظرشون در شرایطی خیانت مرد کار درستی بود .این موضوع قلب منو نصف میکنه. دوست ندارم مامانم سرش جلوی فامیل خم بشه🥲

🎀♥️لطفا لایک نکنید♥️🎀           
جدا نشدن. خوب هم نیست بدم نیست رابطشون تو نگران سلامت روان خپدت باش عزیزم از والدینت گذشته اونا از پ ...

مامانتون میدونه؟

🎀♥️لطفا لایک نکنید♥️🎀           
چون در بابام نمیبینم که دست برداره . میترسم قبلش بشکنه .حرمتمون بشکنه و بگه خوب کاری کردم . هیچ تضمی ...

فک می‌کنی زنه چی بهت بگه مگ الکیه بابات بگ خوب کاری کردم حرمتا زمانی شکست ک پدرتون ب همتون خیانت کرد

نفهمیدی نفسم به نفست بنده😭آدم مگه نفس کشیدنشو یادش میره که من تورو یادم بره عروسک قشنگم غم بی پایانم خواهرنازم😭🖤دارم از نبودنت میمیرم دق میکنم خیلی تنهام ،خیلی بی کسم بدون تو😭من بی تو بودن رو بلد نیستم دلم تنگ شده واست 🖤💔مگه تحمل من چقدره😭خاطره هامون دارن آتیشم میزنن دارم دق میکنم من نصف عمرم باتو گذشت باتو هم بازی بودم باتو بزرگ شدم قد کشیدم 😭😭😭من چجوری بدون تو دووم بیارم چجوری تحمل کنم ما یه دیقه ازهم دورمیشدیم سریع بهم زنگ میزدیم الان چکارکنم😭دقیق روزی که قرار بود بیایی پیشم همون روز وهمون ساعت خبر فوتت بهم رسید چقد پریشون بودم شکه بودم اونجایی که بهم میگفتن دیگ تنها شدی دیگه خواهر نداری خیلی واسم دردناک بود وقتی توی جیغ زدنام بخودم میومدم دیگه ندارمت وتاابد باید دلتنگی وحسرت دیدنتو بکشم یخ میکردم یه لرز بدی میکردم اونجا فهمیدم چه خاکی توسرم ریخته شده اونجا که التماس میکردم بزارن ببینمت اما نزاشتن اونجا که صدام گرفته بودوبا تمام وجود صدات میزدم اما جوابی بهم ندادی فهمیدم بدبخت شدم 😭💔🖤منو تو باهم مُردیم اما اونیکه خاک شد فقط تو بودی😭تروخدا بیا حال روروزمو ببین ببین ازاون ادم شاد به کجا رسیدم عین دیوونه هام گریه میکنم بغض میکنم اشکام میریزن حتی دم درخونت میرم آتیش میگیرم قلبم مچاله میشه💔ماکه ثانیه ب ثانیه باهم بودیم ازهم جدانمیشدیم پس الان چجوری که الان تو اونجایی من اینجا چراباهم نیستیم هان خدا چرا💔😭🖤همه تو زندگیشون یبار میمیرن اما من چند ساله هرروز هرشب هرساعت وثانیه دارم از درد بی تو بودن میمیرم🖤😭😭😭😭من الان کجا برم کجا رو بگردم توصورت کی توچشمای کی نگاه کنم توروببینم هان بهم بگو😭🖤🖤🖤🖤😭دردت بجونم من دارم میمیرم تو روخدابام اینجورنکن بابا من ادم این داغ ودوری نیستم بخدا😭😭😭دلتنگتم  عروسکم😭😭😭🖤 بامن از درد حرف نزنید هیچ دردی بالاترازاین نیست که تیکه از وجودتو زیر خاک دفن کنن😭😭تا روزیکه بمیرم وبیام پیشت باید تو حسرت دیدنت بسوزم وبسازم 😭🖤🖤🖤عشق آسمونیم غمت سنگینه دلم داره از ندیدنت میجوشه 😭😭دلم واسه روزای باهم بودنمون تنگ شده خیلی دلتنگت و بیقرارتم🖤😭الان از نظر روحی نیاز دارم بیام کنار سنگ قبرت دراز بکشم دست روی سنگ قبره سردت بکشم وگریه کنم تا این بغض  بشکنه وولم کنه😭😭😭😭اما این بغض هیجوقت نمیشکنه 

فک می‌کنی زنه چی بهت بگه مگ الکیه بابات بگ خوب کاری کردم حرمتا زمانی شکست ک پدرتون ب همتون خیانت کرد

متوجه منظورتون نشدم؟

🎀♥️لطفا لایک نکنید♥️🎀           
متوجه منظورتون نشدم؟

منظورم واضح هس

نفهمیدی نفسم به نفست بنده😭آدم مگه نفس کشیدنشو یادش میره که من تورو یادم بره عروسک قشنگم غم بی پایانم خواهرنازم😭🖤دارم از نبودنت میمیرم دق میکنم خیلی تنهام ،خیلی بی کسم بدون تو😭من بی تو بودن رو بلد نیستم دلم تنگ شده واست 🖤💔مگه تحمل من چقدره😭خاطره هامون دارن آتیشم میزنن دارم دق میکنم من نصف عمرم باتو گذشت باتو هم بازی بودم باتو بزرگ شدم قد کشیدم 😭😭😭من چجوری بدون تو دووم بیارم چجوری تحمل کنم ما یه دیقه ازهم دورمیشدیم سریع بهم زنگ میزدیم الان چکارکنم😭دقیق روزی که قرار بود بیایی پیشم همون روز وهمون ساعت خبر فوتت بهم رسید چقد پریشون بودم شکه بودم اونجایی که بهم میگفتن دیگ تنها شدی دیگه خواهر نداری خیلی واسم دردناک بود وقتی توی جیغ زدنام بخودم میومدم دیگه ندارمت وتاابد باید دلتنگی وحسرت دیدنتو بکشم یخ میکردم یه لرز بدی میکردم اونجا فهمیدم چه خاکی توسرم ریخته شده اونجا که التماس میکردم بزارن ببینمت اما نزاشتن اونجا که صدام گرفته بودوبا تمام وجود صدات میزدم اما جوابی بهم ندادی فهمیدم بدبخت شدم 😭💔🖤منو تو باهم مُردیم اما اونیکه خاک شد فقط تو بودی😭تروخدا بیا حال روروزمو ببین ببین ازاون ادم شاد به کجا رسیدم عین دیوونه هام گریه میکنم بغض میکنم اشکام میریزن حتی دم درخونت میرم آتیش میگیرم قلبم مچاله میشه💔ماکه ثانیه ب ثانیه باهم بودیم ازهم جدانمیشدیم پس الان چجوری که الان تو اونجایی من اینجا چراباهم نیستیم هان خدا چرا💔😭🖤همه تو زندگیشون یبار میمیرن اما من چند ساله هرروز هرشب هرساعت وثانیه دارم از درد بی تو بودن میمیرم🖤😭😭😭😭من الان کجا برم کجا رو بگردم توصورت کی توچشمای کی نگاه کنم توروببینم هان بهم بگو😭🖤🖤🖤🖤😭دردت بجونم من دارم میمیرم تو روخدابام اینجورنکن بابا من ادم این داغ ودوری نیستم بخدا😭😭😭دلتنگتم  عروسکم😭😭😭🖤 بامن از درد حرف نزنید هیچ دردی بالاترازاین نیست که تیکه از وجودتو زیر خاک دفن کنن😭😭تا روزیکه بمیرم وبیام پیشت باید تو حسرت دیدنت بسوزم وبسازم 😭🖤🖤🖤عشق آسمونیم غمت سنگینه دلم داره از ندیدنت میجوشه 😭😭دلم واسه روزای باهم بودنمون تنگ شده خیلی دلتنگت و بیقرارتم🖤😭الان از نظر روحی نیاز دارم بیام کنار سنگ قبرت دراز بکشم دست روی سنگ قبره سردت بکشم وگریه کنم تا این بغض  بشکنه وولم کنه😭😭😭😭اما این بغض هیجوقت نمیشکنه 

دوست دارم منم اینکارو کنم .با پسر صحبت کنم .مثل هنسن هام و بعد بابامو تهدید کنم که دیدی منم بلدم .اما حیف که مامانم منو اینجوری بزرگ نکرده

🎀♥️لطفا لایک نکنید♥️🎀