2777
2789
عنوان

بابام با یه خانوم حرف میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 48 پست

ببین پدرت مثل قبل برای شما خرج می کنه یا نه ؟؟اگه فهمیدی طرف داره تیغ می زنه و حق شما ضایع میشه یه حرکتی بزن اگه نه دنبالشو زیاد نگیر چون هم مادرت آسیب می بینه هم برای آینده و ازدواج خودت بد میشه..بدون اینکه به خودت استرس بدی حواست به کارای بابات باشه یهو سر کیسو را برای طرف شل نکنه 

برای خوشبختی همتون صلوات میفرستم ♥️شما هم اگه دوست داشتید برام صلوات بفرستید😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واهاگه متاهلم بود باز یه عده میگفتن نگو جلو خانواده شوهرت بد میشه و فلان

خب الان بگه هم مامانش که جدا نمیشه، فقط اعصابش خورد میشه و ممکنه بپیچه تو فامیلشون،متاهل هم اگه خانواده شوهر غریبه باشن عمرا به گوششون برسه و اونموقع هم هیچ فرقی براش نداره مثلا شوهرش میخواد چیکار کنه؟ ولی الان دیدگاه دیگران عوض میشه!!!!

منم کنکوری بودم دغدغه‌های تورو داشتم الان ۲۷ سالمه بابام هنوز خیانت ميکنه 

دنبالشو نگیر درست رو بخون 

حتی مامانت هم ممکنه خوشحال نشه ازین که این موضوع رو برملا کنی 

لطفاً کاربریم رو گزارش میزنید من بترکم‌. ممنونم 👮🏻🍓
ببین پدرت مثل قبل برای شما خرج می کنه یا نه ؟؟اگه فهمیدی طرف داره تیغ می زنه و حق شما ضایع میشه یه ح ...

نه خیلی خرج میکنه 

هم برای من هم مامانم 

به خاطر همین فکر سکوت توی سرمه

نمیخوام‌زندگی مامانم خراب بشه

ولی نگران اینم قضیشون جدی بشه 

🎀♥️لطفا لایک نکنید♥️🎀           

مطمئن باش اون طرف اصلا ابرو و اینا براش مهم نیس خصوصا اگه از بابات پول بگیره به این راحتی نمیشه شرشو کم کرد.

فعلا چیزی نگو زیر نظر بگیرشون که رابطشون فراتر نره

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧
منم کنکوری بودم دغدغه‌های تورو داشتم الان ۲۷ سالمه بابام هنوز خیانت ميکنه دنبالشو نگیر درست رو بخون ...

میدونید اون موقع که توی بالاپشت بوم دید هنوز فراموش نشده .اما انگار رفته اون پشتای ذهن مامانم

الان بعد از ده سال زندگی مامان و باباتون خوبه؟

من نگران رابطمون جدی بشه

آخه یه مرد و زن چقدر میتونن خراب بشن🙂

🎀♥️لطفا لایک نکنید♥️🎀           
مطمئن باش اون طرف اصلا ابرو و اینا براش مهم نیس خصوصا اگه از بابات پول بگیره به این راحتی نمیشه شرشو ...

آخه بابام مگه چقدر حقوق داره 

فکر کنم فقط نیاز عاطفی همو برطرف میکنن

حالم بهم میخوره که این حرفا در مورد بابامه💔

🎀♥️لطفا لایک نکنید♥️🎀           

قبل اینکه زنگ بزنی ب اون خانمه اول جلو باباتو بگیر ک هرز نره اون خانم ک شماره بابای شما رو نداشت بابات خودش بهش داده بابات با وجود زن وبچ رفته بایکی دیگ رل زده بعد میخایی ب خانمه زنگ بزنی جلو بالای خودتو بگیر ک نره سمت خیانت

نفهمیدی نفسم به نفست بنده😭آدم مگه نفس کشیدنشو یادش میره که من تورو یادم بره عروسک قشنگم غم بی پایانم خواهرنازم😭🖤دارم از نبودنت میمیرم دق میکنم خیلی تنهام ،خیلی بی کسم بدون تو😭من بی تو بودن رو بلد نیستم دلم تنگ شده واست 🖤💔مگه تحمل من چقدره😭خاطره هامون دارن آتیشم میزنن دارم دق میکنم من نصف عمرم باتو گذشت باتو هم بازی بودم باتو بزرگ شدم قد کشیدم 😭😭😭من چجوری بدون تو دووم بیارم چجوری تحمل کنم ما یه دیقه ازهم دورمیشدیم سریع بهم زنگ میزدیم الان چکارکنم😭دقیق روزی که قرار بود بیایی پیشم همون روز وهمون ساعت خبر فوتت بهم رسید چقد پریشون بودم شکه بودم اونجایی که بهم میگفتن دیگ تنها شدی دیگه خواهر نداری خیلی واسم دردناک بود وقتی توی جیغ زدنام بخودم میومدم دیگه ندارمت وتاابد باید دلتنگی وحسرت دیدنتو بکشم یخ میکردم یه لرز بدی میکردم اونجا فهمیدم چه خاکی توسرم ریخته شده اونجا که التماس میکردم بزارن ببینمت اما نزاشتن اونجا که صدام گرفته بودوبا تمام وجود صدات میزدم اما جوابی بهم ندادی فهمیدم بدبخت شدم 😭💔🖤منو تو باهم مُردیم اما اونیکه خاک شد فقط تو بودی😭تروخدا بیا حال روروزمو ببین ببین ازاون ادم شاد به کجا رسیدم عین دیوونه هام گریه میکنم بغض میکنم اشکام میریزن حتی دم درخونت میرم آتیش میگیرم قلبم مچاله میشه💔ماکه ثانیه ب ثانیه باهم بودیم ازهم جدانمیشدیم پس الان چجوری که الان تو اونجایی من اینجا چراباهم نیستیم هان خدا چرا💔😭🖤همه تو زندگیشون یبار میمیرن اما من چند ساله هرروز هرشب هرساعت وثانیه دارم از درد بی تو بودن میمیرم🖤😭😭😭😭من الان کجا برم کجا رو بگردم توصورت کی توچشمای کی نگاه کنم توروببینم هان بهم بگو😭🖤🖤🖤🖤😭دردت بجونم من دارم میمیرم تو روخدابام اینجورنکن بابا من ادم این داغ ودوری نیستم بخدا😭😭😭دلتنگتم  عروسکم😭😭😭🖤 بامن از درد حرف نزنید هیچ دردی بالاترازاین نیست که تیکه از وجودتو زیر خاک دفن کنن😭😭تا روزیکه بمیرم وبیام پیشت باید تو حسرت دیدنت بسوزم وبسازم 😭🖤🖤🖤عشق آسمونیم غمت سنگینه دلم داره از ندیدنت میجوشه 😭😭دلم واسه روزای باهم بودنمون تنگ شده خیلی دلتنگت و بیقرارتم🖤😭الان از نظر روحی نیاز دارم بیام کنار سنگ قبرت دراز بکشم دست روی سنگ قبره سردت بکشم وگریه کنم تا این بغض  بشکنه وولم کنه😭😭😭😭اما این بغض هیجوقت نمیشکنه 

نه خیلی خرج میکنه هم برای من هم مامانم به خاطر همین فکر سکوت توی سرمهنمیخوام‌زندگی مامانم خراب بشهول ...

خوب خدا رو شکر 

رابطتو با پدرت صمیمی تر کن باهاش بیرون برو ازش تعریف کن که چه تکیه گاه بزرگی برای شما و خانوادش هست بگو افتخار می کنم که تو این دوره زمونه خراب شما رو داریم بقولی هندونه زیر بغلش بزار ..سعی کن مادر پدرتو شده خرید یا پارک دوتایی بفرست ...وجدانشو نشونه بگیر تا به خودش بیاد و پشیمون بشه ..همه این کارا رو با حوصله و صبر بدون اینکه خودتو ناراحت کنی انجام بده..در کنار این کارا تیزبین باشرو کاراشو تحت نظر بگیر و اگه امکانش داری با یه مشاور خوب حرف بزن و کمک بخواه..موفق باشی دخترم

برای خوشبختی همتون صلوات میفرستم ♥️شما هم اگه دوست داشتید برام صلوات بفرستید😍
قبل اینکه زنگ بزنی ب اون خانمه اول جلو باباتو بگیر ک هرز نره اون خانم ک شماره بابای شما رو نداشت باب ...

چون در بابام نمیبینم که دست برداره . میترسم قبلش بشکنه .حرمتمون بشکنه و بگه خوب کاری کردم . هیچ تضمینی هم نیست که خانومه پیش قدم نشده باشه. خانومه که میدونه بابام متاهله، چرا وارد زندگیمون شد؟ بنظرم مقصر هردو به یک اندازن .اما وقتی زورم به بابام نمیرسه،مجبورم به زنه گیر بدم

🎀♥️لطفا لایک نکنید♥️🎀           
آخه بابام مگه چقدر حقوق داره فکر کنم فقط نیاز عاطفی همو برطرف میکننحالم بهم میخوره که این حرفا در مو ...

مگه زنه مغز خر خورده باشه. اینجور آدما خیلی لجنن ساده نباش

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧