2777
2789
عنوان

یه راهنمایی درست میخوام

99 بازدید | 18 پست

تو رو خدا قضاوت نکنین 

یه خانومی هستم که درآمد ندارم خونه ندارم خونه پدرم هستم دارم جدا میشم سه تا بچه ام پیش پدرشونن ولی گاهی اوقات اذیتشون میکنه سرش گرمه یکی هست 

دوتا دختر دارم و یه پسر ۱۴و ۱۰و ۸ ساله 

الزام به تمکین داده و الان یک سال و نیمه پروسه طلاقیم 

یک ساله که پرونده بازه حالا بعضیا میگن تمکین کن برگرد خرج بچه هات بگیر مهریه بگیر رنگ خودشم نمیخواد ببینی دیگه 

اما میترسم بره زن بگیره زنش نذاره خرج بده. نفقه هم زیاد نیست با منم بسیار لج هست و به خونم تشنه میدونم درست خرج نمیده نمیدونم چکار کنم

اگر خواستی برگردی تو دادگاه بگو حتما پول بچه ها و اینارو بده و نفقه مهریه رو خب بزار اجرا از همین الان دیگه مگه نذاشتی بچه هارم نمیخاد فعلل بیاری اول بزار اون خرج بده بعد چون اگر بیان فردا به قول خودت خرجی نده نمیتونی که بلند شی بچه هارو بزاری پیشش 

اگر خواستی برگردی تو دادگاه بگو حتما پول بچه ها و اینارو بده و نفقه مهریه رو خب بزار اجرا از همین ال ...

مهریه ام گذاشتم اجرا دوتا سکه هم داده 

بچه ها پیش خودش هستن عزیزم همین میترسم برم پیش بچه ها خرج نده اون وقت چکار کنم حضانت نمیخوام ها فقط خودم بالاسرشون باشم زندگی خیلی بالا و پایین داره یعنی بر میام از عهده اش؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهریه ام گذاشتم اجرا دوتا سکه هم داده بچه ها پیش خودش هستن عزیزم همین میترسم برم پیش بچه ها خرج نده ...

اگر میدونی اوضاعت اوکی نیست نه نیار حداقل بمونی یکم خودتو جمع کنی خیلی بهتره

اگر میدونی اوضاعت اوکی نیست نه نیار حداقل بمونی یکم خودتو جمع کنی خیلی بهتره

اوضاع مالی صفر 

میگن که خرجشونو تمام کمال بگیری ازش

ولی میدونم نمیده از لج من داشته باشه هم نمیده 

نمیدونم چکار کنم تمکین نکنمم از نظر حقوق مالی ضرر می کنم بچه هامم از یه طرف 

خدا لعنت کنه مرد و زن های خیانتکارو 

چون مهریه میده قطعا زورش میاد خرج هم بده

ببین زورش میاد و زورش نیاد نداره

بنظر من شما سه تا بچه داری باید تا اونجایی که میتونی ادامه بدی چون بعد از جدایی احتمالا  آینده  خوبی برای شما و  برای بچه هاتون نیست   پس الزام به تمکین داده تمکین کن و نفقه بگیر ،مهمترین قسمت نفقه همون منزلی هست که تهیه میکنه سکونت داشته باشید، مهریه هم بگیر و برمیگردی ی وقت گول نخوری مهریتو ببخشی، اگه برای صلاح زندگیت خاستی میتونی فعلا نگیری ازش ولی بخشش هرگز

و خرج ومخارج خودت و بچه هات هست که اونم اگه دیدی نمیده اقدام قانونی کن ماهیانه باید پرداخت کنه ولی خب اگه خودش بده بهتره چون با این تورم و گرونیا مبلغ نفقه ای که دادگاه تعیین میکنه با عقل جور درنمیاد و اگه حقوق بگیره که دیگه خوبه راحت از حقوقش کسر میشه

ولی برگرد پیش بچه هات و توی خونه ت و کاریش نداشته باش فکر کن زن دوم گرفته و کلا با اونه دیگه

زندگی بعد از جدایی اصلا قشنگ نیست شاید اولش فکرکنی راحت شدی ولی بعد میبینی توی همون خونه باباتم راحت نیستی، منت سرته ،زیر ذره بینی و....ولی اونجا دیگه خونه خودته ، شوهرتم نباشه شما توی خونه خودت با اختیار خودت داری زندگی میکنی

ببین زورش میاد و زورش نیاد ندارهبنظر من شما سه تا بچه داری باید تا اونجایی که میتونی ادامه بدی چون ب ...

اره گلم میدونم پدر و مادر منم که تا ابد نیستن حتی اگه خوب باشن حداقل با بچه هام زندگی کنم اصلا از هیچی نمیترسم فقط همین مخارجشون میدونم برم پیششون دیگه پدررفته که رفته و من میمونم این بچه ها مهریمم نمیبخشم و همینجور اقساط میگیرم چون فرقی نمیکنه بگیرم نگیرم این آقا با من منعطف نمیشه دیگه پس بگیرم بهتره فقط هزینه بچه ها صفر تا صدشون بخدا الان یه جمعه فقط میان پیش من یه صدتومنی نمیده میگه از همون مادر بگیرین من ماهی چهار تومن حقوق میدن بهم  فردا هر چه بخوان بگه از مادر بگیرین یه زن گرگ صفت هم بیاد ور دلش چی 

از یه طرف میگم بذار بچه ها بزرگتر بشن و بیشتر خرجشون کنه و بیشترم اذیت میشه خودش بعد بگیرمشون شاید اونموقع از ترسی که برنگردونم بهش هر کاری بکنه براشون 

خدا خودش خیر بیاره پیش فرصتم ندارم رای قطعی بیاد تمکین نکنمم ناشزه میشم

۳ تا بچه زیادهجدا نشو بنظر من زنم گرف بزار بگیره فک نکنم کسی بیاد با مرد سه بچه ای ازدواج کنه بلکه خ ...

من تنها آرزوم اینه با سه تام بچه ام یجا زندگی کنم اما از هزینه ها میترسم اخه بچه ها بیان پیش من اونم دیگه راحت زنش میشن اون وقته که من برای گرفتن خرج بچه هام به چالش میفتم از این میترسم

من تنها آرزوم اینه با سه تام بچه ام یجا زندگی کنم اما از هزینه ها میترسم اخه بچه ها بیان پیش من اونم ...

ن هرگز اینکارو نکن واقعا از پسش بر نمیای بمون سر خونه زندگیت بزار هر غلطی میخاد بکنه 

ن هرگز اینکارو نکن واقعا از پسش بر نمیای بمون سر خونه زندگیت بزار هر غلطی میخاد بکنه

الان منظورتون اینه همین روال باشه خونه پدرم بمونم؟؟

چون خودشم نمیخواد با من زندگی کنه که من میگم با بچه هام تو خونه خودش زندگی کنم خودشم دیگه بره با هر کی که دلش خواسته فقط میترسم نده خرج بچه ها رو اونجور که باید 

چون بخاطر منم باشه نمیده میترسه خرج خودم بکنم خیلی تصمیم گیری برام سخت شده فقطم بخاطر بچه ها وگرنه خودم تنها مشکل ندارم

اگه بره و زد زیر همه چی و هزینه نکرد برا بچه ها چکار کنم مهریه ام دارم میگیرم کلا با من لج هست

ن بمون تو خونش 

شاید اون زنه براش دعا زده؟

میخای ی چن تا دعای های قرانی محبت انجام بده ببین نتیجه نمیدن؟

ن بمون تو خونش شاید اون زنه براش دعا زده؟میخای ی چن تا دعای های قرانی محبت انجام بده ببین نتیجه نمید ...

نمیدونم بخدا فک نکنم مگه خدا جداشون کنه دلبسته ی هم شدن بد جور 

یبار امتحان کردم نشد 

هیچ تمایلی به من نداره فقط هرزگاهی اونم توی دادگاه میبینیم بعدش حرص میخوره که چرا سر حالم چرا شکسته نشدم بچه ها میگن بهم یا مثلا شمارمو عوض کردم به هیچ کس نگفتم نمیدونم چجور پیدا کرده در حالی هیچ پیامی هم نمیده