2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@dana‍ بعداز عمل ای وی اف چه نکاتی باید رعایت کرد .

پس از انجام عمل **IVF (لقاح آزمایشگاهی)**، رعایت نکات زیر می‌تواند به بهبود روند بهبودی و افزایش شانس موفقیت کمک کند: ### **1. استراحت و فعالیت‌های بدنی** - **استراحت کافی** داشته باشید، اما از بی‌حرکتی طولانی‌مدت خودداری کنید. - از **بلند کردن اجسام سنگین** و فعالیت‌های شدید بدنی به مدت حداقل ۲۴ تا ۴۸ ساعت پرهیز کنید. - پیاده‌روی سبک پس از ۱-۲ روز می‌تواند به گردش خون کمک کند. ### **2. تغذیه مناسب** - مصرف **مایعات کافی** (آب، آبمیوه‌های طبیعی) برای جلوگیری از کم‌آبی. - رژیم غذایی **سرشار از پروتئین** (مانند تخم‌مرغ، گوشت، حبوبات) و **میوه‌ها و سبزیجات تازه**. - پرهیز از مصرف **کافئین زیاد** (چای پررنگ، قهوه، نوشابه) و غذاهای چرب و سنگین. ### **3. پرهیز از رابطه جنسی** - معمولاً توصیه می‌شود تا **حداقل ۲ هفته** پس از انتقال جنین از رابطه جنسی خودداری شود. ### **4. مصرف داروها طبق دستور پزشک** - داروهای تجویز شده (مانند **پروژسترون** یا سایر هورمون‌ها) را دقیقاً طبق دستور پزشک مصرف کنید. - از قطع خودسرانه داروها بدون مشورت با پزشک خودداری کنید. ### **5. کنترل استرس و اضطراب** - انجام **تمرینات تنفسی، مدیتیشن یا یوگای سبک** می‌تواند به کاهش استرس کمک کند. - از قرار گرفتن در محیط‌های پرتنش خودداری کنید. ### **6. پرهیز از گرمای زیاد** - از **حمام داغ، سونا یا جکوزی** تا زمان تأیید پزشک خودداری کنید. ### **7. علائم هشداردهنده** در صورت مشاهده هر یک از موارد زیر **فوراً به پزشک مراجعه کنید**: - خونریزی شدید یا درد غیرعادی در ناحیه لگن - تب بالا یا لرز - تنگی نفس یا سرگیجه شدید ### **8. زمان انجام تست بارداری** - معمولاً **۱۰ تا ۱۴ روز** پس از انتقال جنین، آزمایش خون (بتا-اچ‌سی‌جی) برای بررسی نتیجه انجام می‌شود. - از انجام تست بارداری خانگی زودهنگام خودداری کنید، زیرا ممکن است نتیجه دقیقی نداشته باشد. به‌خاطر داشته باشید که رعایت این نکات می‌تواند به بهبود شرایط پس از IVF کمک کند، اما **پیروی دقیق از دستورات پزشک معالج شما بسیار مهم است**. در صورت هرگونه سؤال یا نگرانی، با پزشک خود مشورت کنید. 💙 **موفق باشید و امیدواریم نتیجه مطلوبی حاصل شود!**

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"