2777
2789
چرا تاپیک میترکه .خودشیرینی هس که گزارش میدع؟؟

والا من تالا هر چی تاپیک در این مورد دیدم فک میکنم ک گزارش خورده یا ک خود ب خود تعطیل شده. 

دقیقا همین امروز یه تاپیک با همین محتوی بود ی بنده خدا سوال پرسیده بود. تا اومدم براش پست بنویسم دیدم تاپیک تعطیل شده. دلیلشو نمیدونم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی من عقیده دارم اگه خدا نخواد حتی ی برگم از درخت نمیفته  وجود داره بستگی داره ک روس تنرکز کن ...

خدا که صد درد صد

ولی خدا میگه نماز بخون هر روز قران بخون تا طلسم بهت نگیره

ولی یکی مثه من که نمازاش پروپایه نداره همینه که همش سحر بهم بگیره

سلام آره وجود داره  چون خودم باطل کننده هستم

خخ چیو باطل میکنی

خدایا دو بار تو این شش ماه دل منو شکوندی اما دل مامانای منتظر دیگه رو نشکون کفر نمیگم اما اعتقادم ضعیف شد کلی باهات راز و دل کردم کلی التماست کردم کلی گریه کردم آخرش نشد یعنی اصلا نشنیدی ببخشید اما واقعا دیگه هیچی نمیگم الهی هیچ مادر ای وی افی نتیجه منفی نگیره سخته بخدا سخته 

الان من یه چیز میگم دعوا راه نندازین میخوام از شوهرم طلاق بگیرم هیچ راهی جز این به مغزم نمیرسه

نه موتلو تورک دئنه تورک قیزیام آتام بابک آنام توموروس
الان من یه چیز میگم دعوا راه نندازین میخوام از شوهرم طلاق بگیرم هیچ راهی جز این به مغزم نمیرسه

طلاقت نميده؟

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
منم آخوندم منتها اهل تسنن

آخوند خانم؟

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.