2777
2789

عزیزم برو چیزی که دوست داری دنبال کن اگه همون ۱۸ سالگی رفته بودی الان توی یه مسیر قرار داشتی حداقل کنارش یه حرفه یاد بگیر 

اگه پتانسیل پزشکی داشتی تا حالا شده بودی خب فقط نشه مثلا ۴ سال دیگه عین همین تاپیک بزنی بگی چیکار‌ کنم دوباره 

اینکه بخوام پشت بمونم خیلی ترسناک ترهنمیتونم اینده رو تضمین کنم اگه بمونم و بازم نشه...من تمام مشکلم ...

خوب کاری میکنی 

شاید انقدر علاقه پیدا کردی ک دیگه نخوای برای کنکور هم بخونی

گرافیک آینده داره و درامد خوبی هم داره

فقط از الان برای پول دانشگاه برنامه ریزی کن شهریه ها برای ورودی هر سال دچار تغییرات میشن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا آیندش خوبه؟🥺

اره بابا 

اصلا توش بیکاری نیست چون همه جا نیاز دارن بهش

حقوقشم عالیه 

رشته من ایندش خوب نیست .خیلی ریسک بزرگی کردم که رفتم 

اگه پول داشتم یه رشته آینده دار میرفتم

عزیزم برو چیزی که دوست داری دنبال کن اگه همون ۱۸ سالگی رفته بودی الان توی یه مسیر قرار داشتی حداقل ک ...

درسته

ولی اینکه گفتین پتانسیل پزشکی نداری حرف خوبی نیست

مگه اونایی که پزشکی قبول شدن چه پتانسیلی دارن؟فقط تلاش کردن و تونستن تا روز اخر کنکور روحیشون رو حفظ کنن همین...

کاربری گاهی دست دوستمه

خوب کاری میکنی شاید انقدر علاقه پیدا کردی ک دیگه نخوای برای کنکور هم بخونیگرافیک آینده داره و درامد ...

آره باید به فکر پولش باشم

کاربری گاهی دست دوستمه

منم پول ندارم😅البته خونوادم دارنا من از اونا نمیگیرم میخوام خودم کار کنم پول دانشگاهمو جور کنم

خانواده منم دارن اما نمیدن میگن دستت باید تو جیب خودت باشه سر همین در به در دنبال کار میگردم 

بابام که روک بهم گفت همین که میزارم تو خونه ما باشی خداروشکر کن😐😂💔 میگه من سن تو بودم سرکار میرفتم دستم تو جیب خودم بود خونه خریدم ماشین خریدم ولی تو چی ؟

بنظرت یکم توقعش از منه ۱۹ ساله زیادی نیست؟ امسال تازه میرم ۱۹ سالگی 

باباهای دوستام همشون ماشین خارجی های خیلی خفن انداختن زیر پای بچهاشون اونوقت بابای من اینجوریه

درستهولی اینکه گفتین پتانسیل پزشکی نداری حرف خوبی نیستمگه اونایی که پزشکی قبول شدن چه پتانسیلی دارن؟ ...

نه عزیزم اینجوری نیست امیدوارم دیر متوجه نشی تلاش و کوشش جای خودش داره پتانسیل هم لازمه به این سادگی نیست فکر کنی طرف چون روحیه اش حفظ کرده قبول شده. 

اره بابا اصلا توش بیکاری نیست چون همه جا نیاز دارن بهشحقوقشم عالیه رشته من ایندش خوب نیست .خیلی ریسک ...

پس خداروشکر

به نظرت پرستاری بهتره یا گرافیک؟

کاربری گاهی دست دوستمه

نه عزیزم اینجوری نیست امیدوارم دیر متوجه نشی تلاش و کوشش جای خودش داره پتانسیل هم لازمه به این سادگی ...

دقیقا به همین سادگیه

من اطرافم دانشجو پزشکی زیاد هست

تنها فرقشون با بقیه زیاد خوندن باهوش نیستن تلاششون زیاده

کاربری گاهی دست دوستمه

خانواده منم دارن اما نمیدن میگن دستت باید تو جیب خودت باشه سر همین در به در دنبال کار میگردم بابام ک ...

وای خیلی خوبه کههه میخواد یاد بگیری سختی بکشی

من بابام انقدر لوسم کرده ضربشو خوردم

میگه نه دخترم بره کار کنه اذیت میشه ولی دیگه میخوام مستقل بشم😅

کاربری گاهی دست دوستمه

صددرصد گرافیک

واقعا درامدش بیشتر؟

جدا از درامد حس خوبی به پرستاری ندارم پزشکا بد باهاشون رفتار میکنن انگار زیر دست بقیه ان

ماما هم همینه مگه اینکه خودش مطب بزنه که اونم سرمایه میخواد تازه مطب هم بزنه بازم یه عده هستن بگن تا وقتی پزشک زنان هست چرا بریم پیش ماما

کاربری گاهی دست دوستمه