2777
2789
بله

موفق باشی🌸

کنکور خوندنش سخت نیست

اینکه بتونی روحیت رو حفظ کنی و تا آخرین روز استمرار داشته باشی خیلی سخته اگه میدونی تحمل کردن فشار روانیش واست آسونه انصراف بده

کاربری گاهی دست دوستمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موفق باشی🌸کنکور خوندنش سخت نیستاینکه بتونی روحیت رو حفظ کنی و تا آخرین روز استمرار داشته باشی خیلی ...

همچنین 💚

اره تصمیم رو گرفتم 

و البته اگه می خواید امسال کنکور بدی باید امتحان نهایی بدی

امتحان نهایی هم می افته تو امتحان پایان ترم 

شاید تاریخاشون باهم تداخل داشته باشه 

لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤

همچنین 💚اره تصمیم رو گرفتم و البته اگه می خواید امسال کنکور بدی باید امتحان نهایی بدیامتحان نهایی ه ...

بله درجریان هستم

هنوز دانشگاه نرفتم قصد دارم برم بعد از تموم شدن امتحانات نهایی و کنکور

کاربری گاهی دست دوستمه

خیلی سختهمثلا رشته های پیراپزشکی اکثر روزها دانشگاهیمهندسی خیلی سنگینه مخصوصا کامپیوتر برق مکانیک کل ...

نه رشته گرافیک میخوام بخونم

آزاد

کاربری گاهی دست دوستمه

اگه کار عملی خیلی زیاد نخوان خوبهچون کار عملی هم خیلی سخت و وقت گیره

اره کار عملی زیاد داره 

ولی چون علاقه دارم حس میکنم برام خسته کننده نیست بیشتر باعث میشه حالم خوب شه

کاربری گاهی دست دوستمه

اره کار عملی زیاد داره ولی چون علاقه دارم حس میکنم برام خسته کننده نیست بیشتر باعث میشه حالم خوب شه

اگه حالت رو خوب میکنه که عالیه

از اون لحاظ گفتم که وقت نداشته باشی برا کنکور بخونی

اگه حالت رو خوب میکنه که عالیهاز اون لحاظ گفتم که وقت نداشته باشی برا کنکور بخونی

اینکه بخوام پشت بمونم خیلی ترسناک تره

نمیتونم اینده رو تضمین کنم اگه بمونم و بازم نشه...

من تمام مشکلم روحیه،یادگیریم خوبه تلاشم کمه چون همش احساس شکست دارم حس میکنم هیچی ندارم تو زندگیم همش خودمو مقایسه میکنم با کسایی که دانشگاه رفتن مدرک دارن میدونم همه چی مدرک نیست ولی دید جامعه به کسی مثل من خوب نیست میگن طرف بی سواد:)

کاربری گاهی دست دوستمه

گرافیک خیلی خوبه ایندش🥲 من اگه پولم می‌رسید حتما میرفتم

منم پول ندارم😅

البته خونوادم دارنا من از اونا نمیگیرم میخوام خودم کار کنم پول دانشگاهمو جور کنم

کاربری گاهی دست دوستمه