ریراخانم مدیر استارتر عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 12710 عنوان انتخاب رشته نهم تورو خدا کمک کنید 372 بازدید | 55 پست خانوما پسرم کلاس نهمه، میخواستم بدونم رشته برق فنی و حرفه انتخاب کنه، فنی حرفه ای ها میتونن کنکور فرهنگیان شرکت کنند؟ اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده 1404/03/14 | 21:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yildizim عضویت: 1402/10/24 تعداد پست: 8268 مدرک برق رشته ریاضی معتبر تره فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 بسه دیگه؛ نوبت من هم میشه🗿🙀
bitagolilove عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 4697 بله هر رشته ای که باشی میتونی فرهنگیان شرکت کنی یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️
ریراخانم مدیر استارتر عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 12710 بله هر رشته ای که باشی میتونی فرهنگیان شرکت کنی واقعا ؟😍😍😍من فکر کردم فقط نظری ها میتونن،اونوقت میره دانشگاه فرهنگیان بعدش معلم فنی حرفهای ها یا همون هنرآموز میشه ؟ اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 48198 کنکور فرهنگیان برای رشتههای انسانی ، ریاضی ، تجربی ، زبان و هنر برگزار میشه. آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️🩹
ریراخانم مدیر استارتر عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 12710 کنکور فرهنگیان برای رشتههای انسانی ، ریاضی ، تجربی ، زبان و هنر برگزار میشه. زبان که رشته نداره؟ اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
کودکیهایم عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 7216 منم پسرم نهم هست میره فنی و حرفه ای ولی در مورد اینکه کدوم شاخش باشه فعلا مرددم به خاطر بازار کارش
ریراخانم مدیر استارتر عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 12710 کنکور فرهنگیان برای رشتههای انسانی ، ریاضی ، تجربی ، زبان و هنر برگزار میشه. بعضی ها میگن میشه قاطی کردم اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
کودکیهایم عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 7216 کنکور فرهنگیان برای رشتههای انسانی ، ریاضی ، تجربی ، زبان و هنر برگزار میشه. فنی نمیشه؟
ریراخانم مدیر استارتر عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 12710 منم پسرم نهم هست میره فنی و حرفه ای ولی در مورد اینکه کدوم شاخش باشه فعلا مرددم به خاطر بازار کارش کدوم ها رو مد نظرشه بینشون گیر کرده ؟ فنی حرفه ای میره یا کاردانش ؟ اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 48198 زبان که رشته نداره؟ بله عزیزم شناورهیعنی هر کسی تو هر رشته ای تحصیل کنه میتونه اون کنکور رو شرکت کنه. آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️🩹
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 48198 فنی نمیشه؟ فنی میتونه یکی از همین کنکورها رو شرکت کنهکنکور خاص براشون برگزار نمیشهدر واقع رشته های فنی مثل بهداشت و کامپیوتر و ..اغلبشون اصلا کنکور ندارن آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️🩹
ریراخانم مدیر استارتر عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 12710 بله عزیزم شناورهیعنی هر کسی تو هر رشته ای تحصیل کنه میتونه اون کنکور رو شرکت کنه. میدونم میتونه شرکت کنه ولی فرهنگیان نداره که زبان ؟ اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 48198 میدونم میتونه شرکت کنه ولی فرهنگیان نداره که زبان ؟ چرا داره عزیزم همین ۱۱ اردیبهشت ۴۰۴ هم برگزار شد آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️🩹
ریراخانم مدیر استارتر عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 12710 چرا داره عزیزم همین ۱۱ اردیبهشت ۴۰۴ هم برگزار شد ععع زبان پسرم هم خوبه کلاس میره ،یعنی کنکور زبان شرکت کنه رتبه اش خوب باشه دانشگاه فرهنگیان برش میدارع؟ اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده