2777
2789
عنوان

انتخاب رشته نهم تورو خدا کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 55 پست
اره کاردانی این کیبوردم فنی اورده اشتباه تایپی بپد خلاصه عزیزم هنر خیلی بهتره

خب الان پسر من کاردانی برق قبول بشه اصلا تو بهترین دانشگاه تهران ،برای کارشناسی دوباره باید بخونه امتحان بده بعد که تموم شد ،دنبال کار بگرده میشه ،سربازی هم بره میشه ۲۷سالش اینا ،تا اون موقع.....،راستی خودتون چطور معلم شدید ؟ فرهنگیان یا ماده ۲۸؟

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امضات هزار تا لایک داره👌👌👌

قربونت عزیزم همچنین امضاشما

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خب الان پسر من کاردانی برق قبول بشه اصلا تو بهترین دانشگاه تهران ،برای کارشناسی دوباره باید بخونه ام ...

درسته ولی خب راه سخت و طولانی داره اما پرستیژ شخصیتی یک معلم بدون توهین به هیچ فردی میگم اینو با اینکه دبیرم 

ولی پرستیز شخصیتی و شغلی یک دبیر سطح پایین تری نسبت به یک مهندس داره پرستیژ مهندس برابر با پزشکه راه سخت طولانی اما ب بعدش عالیه ها

من کنکور دادم دانشگاه فرهنگیان قبول شدم 

یه صلوات برام می‌فرستی ؟مرسی مهربونم 💙🫂

فنی حرفه‌ای مکانیک یا الکترو تکنیک

ببخشید الکترونیک برای کاردانش هست الکتروتکنیک برای فنی حرفه ای؟ الکترونیک و کلا رشته های کاردانش کنکور ندارن درسته ؟ ولی از فنی حرفه ای ها پنج تا رشته که شامل میکانیک الکتروتکنیک حسابداری تربیت بدنی و کامپیوتر هست کنکور دارن

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
درسته ولی خب راه سخت و طولانی داره اما پرستیژ شخصیتی یک معلم بدون توهین به هیچ فردی میگم اینو با این ...

برات ۱۴ تا صلوات میفرستم خیلی کمکم کردی❤️

ببخشید الکترونیک برای کاردانش هست الکتروتکنیک برای فنی حرفه ای؟ الکترونیک و کلا رشته های کاردانش کنک ...

الکتروتکنیک فنی هست و کنکور داره 

کلا فنی ها کنکور دارن  ولی کاردانش  نه  فکر کنم