2777
2789
عنوان

انتخاب رشته نهم تورو خدا کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 55 پست
ععع زبان پسرم هم خوبه کلاس می‌ره ،یعنی کنکور زبان شرکت کنه رتبه اش خوب باشه دانشگاه فرهنگیان برش مید ...

بله عزیزم 

یه زبان تخصصی دارن ، اونو بعنوان درس تخصصی زبان باید بخونه

دوتا درس هم برای منابع فرهنگیان هست ، تعلیم و تربیت ۳ فصل اول چندتا درس دین و زندگی و یه هوش و استعداد که منبع نداره. ترازش خوب باشه دعوت میشه مصاحبه.

ولی معدل نهایی دو سال آخرش رو خیلی خوب بگیره چون تو قبولیش خیلی اثر داره.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

بله عزیزم یه زبان تخصصی دارن ، اونو بعنوان درس تخصصی زبان باید بخونهدوتا درس هم برای منابع فرهنگیان ...

معدل فنی حرفه ای هم مهمه پس؟

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معدل فنی حرفه ای هم مهمه پس؟

بله ، اونا درسای عمومیشون نهایی برگزار میشه

همونا مهمه

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

بله ، اونا درسای عمومیشون نهایی برگزار میشههمونا مهمه

وای خیلی ممنون ،خدا خیرت بده خوب جواب میدی، پس پسر من اگه بره مثلاً برق بخونه ، برای قبول شدن تو فرهنگیان باید تو کنکور نظری ،زبان،هنر شرکت کنه، مستقیم از رشته خودش نمیشه؟ مثلا بخواد معلم برق تو فنی حرفه ای بشه باید کنکور ریاضی بده؟

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
وای خیلی ممنون ،خدا خیرت بده خوب جواب میدی، پس پسر من اگه بره مثلاً برق بخونه ، برای قبول شدن تو فره ...

خواهش میکنم گلم

بله دقیقا همینطوره که گفتید.

معلم برق بخواد بشه باید دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی قبول بشه

یکم قبولیش سخت تره و تراز و درصد بهتری میخواد.

حالا چرا رشته ی نظری نمیره؟

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

بله ، اونا درسای عمومیشون نهایی برگزار میشههمونا مهمه

خدایا این بچه خودش به فکر خودش نیست چرا اخه؟خیلی باهوشه ولی خیلی سربه هوا

می‌دونم می‌تونه شرکت کنه ولی فرهنگیان نداره که زبان ؟

داره 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ععع زبان پسرم هم خوبه کلاس می‌ره ،یعنی کنکور زبان شرکت کنه رتبه اش خوب باشه دانشگاه فرهنگیان برش مید ...

نه چزا اینقدر دنبال فرهنگیانی من خودم فرهنگیانم رشتم دبیر عربیه و حالا خالی از مدرسه موسسه و کلاس خیلی میرم ولی خب واقعا کفاف زندگی نمیپه حالا خانما نون اور نیستن که اذیت بشن ولی یه اقا خب حتمن باید یه شغل خوبی داشته باشه بنظر من و با توجه به اطرافیانم کنکور زبان خیلی خوبه سک رشته و زبان بین المللی هست و میتونه مهاجرت کنه ولی خب فنی رشته خیلی خوبیه دوره الان هنر خیای بهتره چند تا از دانش اموزان پسرم کنکور دادن و مهندسی قبول شدن از همین فنی حرفه ای 

یه صلوات برام می‌فرستی ؟مرسی مهربونم 💙🫂

داره

ععع کاموا جان تو هم اومدی😘😘😘با کمک تو ماشین خریدم برای خودم و بابام ، کمکم کن خودم و پسرم هم معلم بشیم،خودم می‌خوام ماده ۲۸که چند روز دیگه دفترچه اش میاد شرکت کنم، ولی پسرم سرش باد داره فکر می‌کنه بره چیزهای دیگه بخونه بیرون کار ریختن براس،نمیره نظری با اینکه باهوشه ، میگه میرم فنی ،منم می‌خوام بدونم لااقل اگه بعد سه سال نظرش عوض شد می‌تونه فرهنگیان قبول بشه،دقت کن خود فرهنگیان رو میگم که چهار سال با حقوق دولت و بدون سربازی درس میخونن

حالا چرا رشته ی نظری نمیره؟

میگه سخته حوصله درس خواندن زیاد ندارم،باهوشع ولی

ععع کاموا جان تو هم اومدی😘😘😘با کمک تو ماشین خریدم برای خودم و بابام ، کمکم کن خودم و پسرم هم معلم ...

سلام عزیرم مبارکت باشن ماشیناعزیزم 

اگرشهری هستیدصنایع معادن داره اذیتش نکن برقم بخونه خوبه خودتم انشالله  قبول میشی  متوجه منظورت شدم بله پسرت میتونه بادیپلم فنی  زبان امتحان بده براکنکورفرهنگیان 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خواهش میکنم گلمبله دقیقا همینطوره که گفتید.معلم برق بخواد بشه باید دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی قبو ...

اونم باید از ریاضی شرکت کنه تا قبول بشه دیگه درسته؟

قبلامیگفتن بچه تنبلامیرن فنی  زرنگامیرن نظری جدیدابرعکس شده باهوشامیرن سمت فنی

نه چزا اینقدر دنبال فرهنگیانی من خودم فرهنگیانم رشتم دبیر عربیه و حالا خالی از مدرسه موسسه و کلاس خی ...

خودم لیسانس زبان دارم و الان میخونم ماده ۲۸شرکت کنم، می‌دونی آخه فرهنگیان یه چیزش خوبه زود مستقل میشه دستش تو جیب خودش می‌ره چون شوهرم پول بده نیست ،سربازی هم نداره، از اونور زود بازنشسته میشه از این ور زود به درآمدزایی میرسه ،میتونه شغل دومی مثل تعمیرات که بلد هم هست کنارش انجام بده