2777
2789
عنوان

انتخاب رشته نهم تورو خدا کمک کنید

372 بازدید | 55 پست

خانوما پسرم کلاس نهمه، میخواستم بدونم رشته برق فنی و حرفه انتخاب کنه، فنی حرفه ای ها میتونن کنکور فرهنگیان شرکت کنند؟

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده

بله هر رشته ای که باشی میتونی فرهنگیان شرکت کنی

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله هر رشته ای که باشی میتونی فرهنگیان شرکت کنی

واقعا ؟😍😍😍من فکر کردم فقط نظری ها میتونن،اونوقت می‌ره دانشگاه فرهنگیان بعدش معلم فنی حرفه‌ای ها یا همون هنرآموز میشه ؟

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده

کنکور فرهنگیان برای رشته‌های انسانی ، ریاضی ، تجربی ، زبان و هنر برگزار میشه.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

زبان که رشته نداره؟

بعضی ها میگن میشه قاطی کردم 

منم پسرم نهم هست میره فنی و حرفه ای ولی در مورد اینکه کدوم شاخش باشه فعلا مرددم به خاطر بازار کارش

کدوم ها رو مد نظرشه بینشون گیر کرده ؟ فنی حرفه ای میره یا کاردانش ؟

زبان که رشته نداره؟

بله عزیزم شناوره

یعنی هر کسی تو هر رشته ای تحصیل کنه میتونه اون کنکور رو شرکت کنه.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

فنی نمیشه؟

فنی میتونه یکی از همین کنکورها رو شرکت کنه

کنکور خاص براشون برگزار نمیشه

در واقع رشته های فنی مثل بهداشت و کامپیوتر و ..اغلبشون اصلا کنکور ندارن

بله عزیزم شناورهیعنی هر کسی تو هر رشته ای تحصیل کنه میتونه اون کنکور رو شرکت کنه.

می‌دونم می‌تونه شرکت کنه ولی فرهنگیان نداره که زبان ؟

می‌دونم می‌تونه شرکت کنه ولی فرهنگیان نداره که زبان ؟

چرا داره عزیزم

همین ۱۱ اردیبهشت ۴۰۴ هم برگزار شد

چرا داره عزیزم همین ۱۱ اردیبهشت ۴۰۴ هم برگزار شد

ععع زبان پسرم هم خوبه کلاس می‌ره ،یعنی کنکور زبان شرکت کنه رتبه اش خوب باشه دانشگاه فرهنگیان برش میدارع؟