2777
2789

خونواده نامزد اینده که به همه گفتن نامزد کردن منو ولی حتی خاستگاری هم نیومدن😲

خدایا.. رگ گردنو بیخیال..بغلم کن دارم میفتم :)😔ببین ازونی که فکر میکنی خیلی تنها ترم خیلی...🙇خدایا دوستت دارم خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی که دادی ببخشید گاهی گله میکنم 🌹اینجارو‌دوست دارم چون..کلی خواهر دارم که به حرفا و‌درد دلام‌گوش میدن..دوستون دارم🌷❤

کسایی که از آب گل آلود ماهی میگیرن

از شرایط ضعیف ها سواستفاده میکنن

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی حساسم به بو وتمیزی واینا متاسفانه حالت تهوع میگیرم تودستشویی مسواک بزنم اصلا دست خودم نیست صورتمم نمیتونم بشورم متاسفانه عوق میزنم اونجا،شامپوبچه براصورتم ومسواکم کنارسینکه ظرفشوییمه واونجانسواک میکنم ،خودم ببینم کسی مسواک میزمه توسینک حالم بد میشه ها ،ولی واقعادست خودم نیست ،وضوهم توسینک ظرفشویی میگیرم ،ولی به خداخیلیییی تمیزم همیشه مثال میزنن به تمیزی 

وای منم یکی رو میشناسم اهل این چیزاست میگفت جن هم میبینم از وقتی اینو بهم گفته میترسم توی چشاش نگاه ...

اینم همین طوره بدبخت تا سر کوچه که میخواد بره باید دعا بگیره 😂

اولین باری که فهمیدم تا چند ماه شوک بودم کی مارو به کشتن بده خدا میدونه😂😂😂

مسواک زدن تو سینکی که هیج ظرفی توش نباشه چه ایرادی داره!بهتر از مسواک زدن تو دستشوییه که😝من خونه قبلیم حموم ،روشویی نداشت. تو سینک بدون ظرف مسواک میزدم چون از مسواک زدن تو دستشویی متنفرم.ولی این خونم تو حمام روشویی داره اونجا مسواک میزنم.

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️

قبلا گفتم مادر شوهرم لباسشونو تو قابلامه میشوره. میرن دسشویی جای حساسشو با پودر لباسشویی میشوره 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
من خیلی حساسم به بو وتمیزی واینا متاسفانه حالت تهوع میگیرم تودستشویی مسواک بزنم اصلا دست خودم نیست ص ...

منم دقیقا دوس ندارم تو روشویی دستشویی مسواک بزنم اه حالم بد میشه منم همیشه تو سینک مسواک میکنم زود زود وایتکسی میکنم سینک را هر روز با تایید میشورم فک نکنم غیر قابل باور باشه والا

براتون عادیه این کار ؟؟:

چیز خاصییی نیس

چون تو همون سینک قاشقی که تو دهن رفته هم شسته میشه

بعدشم من هر روز سینکا میشورم و همیشههه تمیزه

خودمون تو دسشویی مسواک میزنیم ولی عیبی هم سر ظرف شویی نداره

خوردن خیارشور با قرمه سبزی خانواده دوستم عادت دارن 😑

وا خیار شور که با همه چی عالی میشه 

درسته همتونو خیلییی دوست دارم💕 درسته همتون خیلیییی عشقین💕ولی با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم 💕
همسایه مون ترشی خیاردرست کرده بود به ماهم آورده بود هم عجیب بود واسم هم خوشمزه

خب ترشیه خیار که یه چیزه عادیه. تو شیراز البته

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

خانواده همسر عادت دارن حلوا درست کنن و همراه ترشی بخورن وقتی شنیدم شاخ در اوردم 

درسته همتونو خیلییی دوست دارم💕 درسته همتون خیلیییی عشقین💕ولی با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم 💕