دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....
مسواک زدن تو سینکی که هیج ظرفی توش نباشه چه ایرادی داره!بهتر از مسواک زدن تو دستشوییه که😝من خونه قبلیم حموم ،روشویی نداشت. تو سینک بدون ظرف مسواک میزدم چون از مسواک زدن تو دستشویی متنفرم.ولی این خونم تو حمام روشویی داره اونجا مسواک میزنم.
قبلا گفتم مادر شوهرم لباسشونو تو قابلامه میشوره. میرن دسشویی جای حساسشو با پودر لباسشویی میشوره
من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.
من خیلی حساسم به بو وتمیزی واینا متاسفانه حالت تهوع میگیرم تودستشویی مسواک بزنم اصلا دست خودم نیست ص ...
منم دقیقا دوس ندارم تو روشویی دستشویی مسواک بزنم اه حالم بد میشه منم همیشه تو سینک مسواک میکنم زود زود وایتکسی میکنم سینک را هر روز با تایید میشورم فک نکنم غیر قابل باور باشه والا
همسایه مون ترشی خیاردرست کرده بود به ماهم آورده بود هم عجیب بود واسم هم خوشمزه
خب ترشیه خیار که یه چیزه عادیه. تو شیراز البته
من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.