2777
2789

سلام لطفا اگه اطلاعاتی دارین منو راهنمایی کنید،من طبق تاریخ آخرین پریودم باید ۲۸هفته باشه بارداریم،ولی سونوگرافی میگه هفته سی ام هستم چطوری میشه؟ انگار به خاطر وزن بالای جنین میگن

تلاطم های امواج جدائی ،زده کاشونمو صد تکه کرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ﺳﻼﻡ ﻋﺰﻳﺰﻡ ﻣﻨﻢ ﻣﺜﻞ ﺷﻤﺎﺑﻮﺩﻡ, ﻭﺩﻛﺘﺮﺳﻮﻧﻮﻣﻴﮕﻔﺖ ﻣﺎﺑﺮﺣﺴﺐ ﻭﺯﻥ ﻭﻗﺪ, ﻭﺩﻭﺭﺳﺮﻧﻲ ﻧﻲ (ﺩﺭﻛﻞ ﺭﺷﺪﺵ)ﻣﻴﮕﻮﻳﻢ ﭼﻨﺪﻫﻔﺘﺲ, ﻭﻧﻴﻨﻲ ﻣﻨﻮﺩﻭﻫﻔﺘﻪ ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﻧﺸﻮﻥ ﻣﻴﺪاﺩ, ﺩﻛﺘﺮﻡ ﻣﻴﮕﻔﺖ ﺩﺭﺳﺖ ﻧﻴﺴﺖ ﻭﻓﻼﻥ ﻭﺳﻮﻧﻮﮔﻔﺖ ﺗﻮ 38 ﻫﻔﺘﻪ ﺭﻭﺗﻤﻮﻡ ﻛﺮﺩﻱ ﺯﻳﺎﺩﺑﻤﻮﻧﻲ ﺧﻔﻪ ﻣﻴﺸﻪ ﭼﻮﻥ ﻧﻴﻨﻲ ﺑﻨﺪﻧﺎﻓﻮﺩﻭﺭﮔﺮﺩﻧﺶ ﭘﻴﭽﻴﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﻭﻟﻲ ﺩﻛﺘﺮﻡ ﻣﻴﮕﻔﺖ ﻫﻔﺘﻪ. 36 ﻫﺴﺘﻲ ﻭﺯﻭﺩﻩ

ﻓﺮﺩاﺵ ﭘﺴﺮﻡ ﺑﺪﻧﻴﺎاﻭﻣﺪ ف

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
ﺳﻼﻡ ﻋﺰﻳﺰﻡ ﻣﻨﻢ ﻣﺜﻞ ﺷﻤﺎﺑﻮﺩﻡ, ﻭﺩﻛﺘﺮﺳﻮﻧﻮﻣﻴﮕﻔﺖ ﻣﺎﺑﺮﺣﺴﺐ ﻭﺯﻥ ﻭﻗﺪ, ﻭﺩﻭﺭﺳﺮﻧﻲ ﻧﻲ (ﺩﺭﻛﻞ ﺭﺷﺪﺵ)ﻣﻴﮕﻮﻳﻢ ﭼﻨﺪﻫﻔﺘﺲ, ﻭﻧ ...

جدی؟یعنی ۳۸ هفته بودین طبق وزن جنین؟و طبق آخرین پریودی ۳۶ هفته؟

ﺳﻼﻡ ﻋﺰﻳﺰﻡ ﻣﻨﻢ ﻣﺜﻞ ﺷﻤﺎﺑﻮﺩﻡ, ﻭﺩﻛﺘﺮﺳﻮﻧﻮﻣﻴﮕﻔﺖ ﻣﺎﺑﺮﺣﺴﺐ ﻭﺯﻥ ﻭﻗﺪ, ﻭﺩﻭﺭﺳﺮﻧﻲ ﻧﻲ (ﺩﺭﻛﻞ ﺭﺷﺪﺵ)ﻣﻴﮕﻮﻳﻢ ﭼﻨﺪﻫﻔﺘﺲ, ﻭﻧ ...

شما ماه قبلشم نزدیکی داشتین؟آخه برای من هیچ طوری اینطوری درست در نمیاد ،من از اولین روز آخرین پریودم ۲۸ هفته باید باشم قبلشم اصلا نزدیکی نداشتم

شما ماه قبلشم نزدیکی داشتین؟آخه برای من هیچ طوری اینطوری درست در نمیاد ،من از اولین روز آخرین پریودم ...

ﭘﺴﺮﻡ ﻣﺘﻮﻟﺪ ﺳﺎﻝ 92 ﻫﺴﺘﺶ, ﻣﻦ ﺁﺧﺮﻳﻦ ﭘﺮﻳﻮﺩﻡ اﻭاﻳﻞ اﺳﻔﻨﺪﺑﻮﺩ ﺗﺎﺭﻳﺦ ﺯاﻳﻤﺎﻥ ﻃﺒﻴﻌﻴﻢ ﺗﻮ آﺫﺭﻣﺎﻩ ﻣﻴﻮﻓﺘﺎﺩ, ﻭﻟﻲ ﭼﻮﻥ ﺳﺰاﺭﻳﻦ ﻣﻴﺨﻮاﺳﺘﻢ ﻣﻴﻮﻓﺘﺎﺩ 25 ﺁﺑﺎﻥ, ﻭﻟﻲ ﺩﺭ 13 ﺁﺑﺎﻥ ﺑﺪﻧﻴﺎاﻭﻣﺪ,

منﺣﺪﻭﺩﺳﻲ ﻭﺷﺶ ﻫﻔﺘﻪ ﺑﻮﺩﻡ ﺭﻓﺘﻢ ﺩﻛﺘﺮﺑﺮاﭼﻜﺎﺏ ﻭﻟﻲ ﺻﺪاﻱ ﻗﻠﺐ ﻧﻴﻨﻲ ﻧﻴﻮﻣﺪﻭﻣﻨﻮ اﻭﺭﮊاﻧﺴﻲ ﻓﺮﺳﺘﺎﺩﺳﻮﻧﻮ اﻭﻧﺠﺎﻫﻢ ﺩﻛﺘﺮﮔﻔﺖ اﻻﻥ ﺳﻲ ﻭﻫﺸﺖ ﻫﻔﺘﻪ اﻱ ﻭﺑﺎﻳﺪﺯاﻳﻤﺎﻥ ﻛﻨﻲ, ﻧﻴﻨﻲ ﻫﻢ ﺑﻨﺪﻧﺎﻓﻮﺳﻪ ﺩﻭﺭﺩﻭﺭﮔﺮﺩﻧﺶ ﭘﻴﭽﻴﺪﻩ ﻭاﺣﺘﻤﺎﻝ ﺧﻔﮕﻲ ﺩاﺭﻩ, (اﻟﺒﺘﻪ اﻳﻦ اﻭاﺧﺮﺑﻬﻬﺮﺳﻮﻧﻮﺭﻓﺘﻢ ﮔﻔﺘﻦ ﻧﻴﻨﻲ ﺑﺰﺭﮔﻪ ﻭﻳﻚ ﻳﺎﺩﻭﻫﻔﺘﻪ ﺑﻴﺸﺘﺮﻧﺸﻮﻥ ﻣﻴﺪاﺩ, )ﺧﻼﺻﻪ ﺭﻓﺘﻢ ﭘﻴﺶ ﺩﻛﺘﺮﻡ اﻭﻧﻢ ﻣﻴﮕﻔﺖ ﻧﻪ ﻧﻤﻴﺸﻪ ﺭﻳﻪ ﻫﺎﺵ ﺗﺸﻜﻴﻞ ﻧﺸﺪﻩ ﻭﻓﻼﻥ, ﺑﺎﻧﺎﺭاﺣﺘﻲ ﺑﺮﮔﺸﺘﻴﻢ ﺧﻮﻧﻪ ﻭﺳﺎﻛﻤﻮﺟﻤﻊ ﻛﺮﺩﻡ ﺑﺮﻡ ﺩﻛﺘﺮﻗﺒﻠﻴﻢ ﻛﻪ ﺭﻓﺘﻪ ﺑﻮﺩﺷﻬﺮﺩﻳﮕﻪ, ﺑﺮاﻓﺮﺩاﺵ ﻭﻗﺖ ﮔﺮﻓﺘﻢ ﺗﺎﺑﺮﻳﻢ ﭘﻴﺶ اﻭﻥ,اﺯﺳﺎﻋﺖ 12 ﺷﺐ ﺩﺭﺩاﻡ ﺷﺮﻭﻉ ﺷﺪ ﻣﺎﻩ ﺁﺧﺮﺁﺩﻡ ﺯﻳﺎﺩﺩﺭﺩﺩاﺭﻩ ﻛﻪ ﺑﺎاﺳﺘﺮاﺣﺖ ﺑﻬﺘﺮﻣﻴﺸﻪ ﻫﺮﭼﻘﺪﺭﺩﺭاﺯﻛﺸﻴﺪﻡ ﺩﻳﺪم ﻧﺸﺪ, ﺯﻭﺩﺯﻭﺩﻣﻴﺮﻓﺘﻢ ﺩﺳﺘﺸﻮﻳﻲ اﻧﮕﺎﺭﻱ ﻣﺜﺎﻧﻢ ﻣﻨﻔﺠﺮﻣﻴﺸﺪﻭﻟﻲ ﻫﻴﭽﻲ ﻧﺒﻮﺩ ﺳﺎﻋﺖ ﺳﻪ ﺷﺪﻭﺑﺎﮔﺮﻳﻪ ﻭﺩﺭﺩﻫﻤﺴﺮﻣﻮﺑﻴﺪاﺭﻛﺮﺩﻡ ﻭﻭﺳﺎﻳﻠﻮﺑﺮﺩاﺷﺘﻴﻢ ﻫﻤﺮاﻩ ﺑﺎﻣﺎﻣﺎﻧﻢ ﺭﻓﺘﻴﻢ ﺑﻴﻤﺎﺭﺳﺘﺎﻥ, اﻭﻧﺤﺎﻫﻢ ﮔﻔﺘﻦ ﻭﻗﺘﺘﻪ ﻭﺭﺣﻤﺖ ﺩﻭﺳﺎﻧﺖ ﺑﺎﺯﺷﺪﻩ ﻭﺑﻴﺎﻃﺒﻴﻌﻲ ﺯاﻳﻤﺎﻥ ﻛﻦ ﻭﺑﺎاﺳﺮاﺭﻣﻦ ﺳﺰاﺭﻳﻦ ﺷﺪﻡ, ﻭﭘﺴﺮﻡ ﺑﺎﻭﺯﻥ. 3600. ﮔﺮﻡ ﺑﺪﻧﻴﺎاﻭﻣﺪﻭﺧﺪاﺭﻭﻫﺰاﺭﻣﺮﺗﺒﻪ ﺷﻜﺮﻫﻴﭻ ﻣﺸﻜﻠﻲ ﻧﺪاﺷﺖ, ﺑﺒﺨﺶ ﺯﻳﺎﺩﺷﺪ,

ﺗﻮﻫﻢ اﺻﻼاﺳﺘﺮﺱ ﻧﺪاﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ ﻓﻮﻗﺶ ﻳﻜﻲ ﺩﻭﻫﻔﺘﻪ اﻳﻨﻮﺭاﻭﻧﻮﺭ ﺑﺪﻧﻴﺎﻣﻴﺎﺩ, ﻓﻘﻄ ﻣﺎﻫﺎﻱ ﺁﺧﺮﺯﻭﺩﺯﻭﺩﺑﺮﻭ ﺣﻤﻮﻡ آﻭﻫﺮﻟﺤﻆﻪ ﺁﻣﺎﺩه ﺑﺎﺵ, اﻧﺸﺎاﻟﻠﻪ ﺳﺎﻟﻢ ﻭﺳﻼﻣﺖ ﻣﻴﺎﺩﺑﻐﻠﺖﺁﻣﻴﻦ 

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
ﭘﺴﺮﻡ ﻣﺘﻮﻟﺪ ﺳﺎﻝ 92 ﻫﺴﺘﺶ, ﻣﻦ ﺁﺧﺮﻳﻦ ﭘﺮﻳﻮﺩﻡ اﻭاﻳﻞ اﺳﻔﻨﺪﺑﻮﺩ ﺗﺎﺭﻳﺦ ﺯاﻳﻤﺎﻥ ﻃﺒﻴﻌﻴﻢ ﺗﻮ آﺫﺭﻣﺎﻩ ﻣﻴﻮﻓﺘﺎﺩ, ﻭﻟﻲ ﭼﻮ ...

ممنون عزیزم خدا پسرتونو براتون  نگه داره خیالمو راحت کردین  فکرکنم دقیقا همین شرایط منو داشتین 😘😘😘