2777
2789
عنوان

اشکم بند نمیاد بخاطر یه روانی

405 بازدید | 45 پست

من هیچ وقت ادم قبلی نمیشم

رل زدم من مامانم در جریان بود

ما جفتمون دوتایی با هم خوبیم منو پسره

ولی خانواده ها نه مامان من خوب بودا اونقدر منو زجر دادن

مامانم اذیت شدنامو دید الان ازشون کینه داره

مامان پسره که فهمید باهمیم خواهر پسرو فرستاد که منو از نزدیک ببینه

ما رفتیم دیت من پسره خواهرش 

قبل دیت خواهرش هی بهم پیام میداد حالمو میپرسید خیلی مهربون بود 

تا رفتیم دیت

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

برگشتیم 

خواهرش باهام ضد شد فک کنین من   پیاده شدم تعارف کردم بفرمایین جلو فلان نشست پشت من برا اینکه پشتم به دختره نباشه تکیه دادم به در

در وسط خیابون باز شد داشتم میوفتادم کف خیابون این از خنده غش کرده بود

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونجا تو کافه کلی احترام گذاشتم فلان

برگشتیم خونه به پسره گفتم خواهرت چی میگه ب مامانت

میگه گفت

دختره چاق بود در حالیکه من ۱۷۵ قدمه ۶۰ وزنم خدایی این چاقع؟

دختره سلیطس بی ادبه💔

از داداش بزرگتر دیده میشن

من هیچی نگفتم

من استوری گذاشتم دختره ریپ زد خیلی خوشگلی خودتم استوری می‌کنی اینا بازم هیچی نگفتم بهش

بخاطر پسر سکوت میکردم

بجان خودم من کینه ای نیستم تا حالا بد کسیو نخواستم از کسی متنفر نشدم همه رو همون لحظه میبخشم

ولی این خواهرش کاراش هر لحظه باعث میشه هزار بار میمیرم و زنده میشم

من هر روز کارم شده گریه 

پسره کاری نمیکنه طفلی جواب خواهرشم داد

الان دخالت نمیکنه خواهرش ولی من هی هی اینارو میگم گند میزنم به رابطه 

اولا اینکه خیلی کار اشتباهی کردی سکوت کردی

دوما اگر پسره هیچی بهش نمیگه یه تجدید نظری تو انتخاب پارتنر بکن

این کاربری موقتاً(از 25 مرداد 1404 تا 12 تیر 1405) غیرفعال میباشد.ممنون میشم لایک و ریپلای نفرمایید🙏🏻

والله من جات بودم همون لحظه جرش میدادم اجازه نمیدهم کسی بهم بخنده اونم کی خواهر رل این کی آدم شد پسره حالا کیه که تحقیرت میکنم سکوت می‌کنی اگ زبون داشتی ب گریه نمیفتادی

نفهمیدی نفسم به نفست بنده😭آدم مگه نفس کشیدنشو یادش میره که من تورو یادم بره عروسک قشنگم غم بی پایانم خواهرنازم😭🖤دارم از نبودنت میمیرم دق میکنم خیلی تنهام ،خیلی بی کسم بدون تو😭من بی تو بودن رو بلد نیستم دلم تنگ شده واست 🖤💔مگه تحمل من چقدره😭خاطره هامون دارن آتیشم میزنن دارم دق میکنم من نصف عمرم باتو گذشت باتو هم بازی بودم باتو بزرگ شدم قد کشیدم 😭😭😭من چجوری بدون تو دووم بیارم چجوری تحمل کنم ما یه دیقه ازهم دورمیشدیم سریع بهم زنگ میزدیم الان چکارکنم😭دقیق روزی که قرار بود بیایی پیشم همون روز وهمون ساعت خبر فوتت بهم رسید چقد پریشون بودم شکه بودم اونجایی که بهم میگفتن دیگ تنها شدی دیگه خواهر نداری خیلی واسم دردناک بود😭💔🖤منو تو باهم مُردیم اما اونیکه خاک شد فقط تو بودی😭تروخدا بیا حال روروزمو ببین ببین ازاون ادم شاد به کجا رسیدم عین دیوونه هام گریه میکنم بغض میکنم اشکام میریزن حتی دم درخونت میرم آتیش میگیرم قلبم مچاله میشه💔ماکه ثانیه ب ثانیه باهم بودیم ازهم جدانمیشدیم پس الان چجوری که الان تو اونجایی من اینجا چراباهم نیستیم هان خدا چرا💔😭🖤همه تو زندگیشون یبار میمیرن اما من چند ساله هرروز هرشب هرساعت وثانیه دارم از درد بی تو بودن میمیرم🖤😭😭چندروز دیگه تولدته به کجا زنگ بزنم تبریک بگم هان؟؟؟😭😭من الان کجا برم کجا رو بگردم توصورت کی توچشمای کی نگاه کنم توروببینم هان بهم بگو😭🖤🖤🖤🖤😭دردت بجونم من دارم میمیرم تو روخدابام اینجورنکن بابا من ادم این داغ ودوری نیستم بخدا😭😭😭دلتنگتم تولدت پیشاپیش توآسمونا مبارک عروسکم۱۳۷۳/۶/۳۱😭😭😭🖤

اولا اینکه خیلی کار اشتباهی کردی سکوت کردیدوما اگر پسره هیچی بهش نمیگه یه تجدید نظری تو انتخاب پارتن ...

نه پسره باهاش دعوا کرده دیگه خواهرش کاری نداره باهام

ولی من نتیجه اول نوه اول بچه اول همیشه مرکز توجه همه تعریف فلان من با اینا راه سازش گرفتم اینا پشت سرهم ضربه زدن

این رو دلم سنگینی میکنه 

اگه قصدتون ازدواجه باید به این مسائل جدی‌تر فکر کنی فردا همینا میشن خواهرشوهر و خانواده شوهر

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
من هر روز کارم شده گریه پسره کاری نمیکنه طفلی جواب خواهرشم دادالان دخالت نمیکنه خواهرش ولی من هی هی ...

مهم اینه اون ادم تو رو پسندیده و دوست داره؛ خواهرشم کایلی جنر نبست که از تو بهتر باشه و تو رو بد ببینه، هر کسی زیبایی خودشو داره، دیگه ادامه نده و سعی کن رابطتتون رو خوب کنی 

بعد اگه یه چیز دیگه دیدی و فکر کردی نمیتونی با خواهره یا خونوادش کنار بیای خودتو کنار بکش عزیزم 

والله من جات بودم همون لحظه جرش میدادم اجازه نمیدهم کسی بهم بخنده اونم کی خواهر رل این کی آدم شد پسر ...

پسره جوابشو داده هنوزم بینشون شکرابه

ولی دردی ازم دعوا نمیشه من تو خانواده خودم خیلی مرکز توجه بقولی لای پرقو بزرگ شدم همیشه محبت احترام 

اینا پشت سرهم توهین تحقیر 

این رو دلم سنگینی میکنه