2777
2789
چی میخوای قبول شی ؟

دیگه چیزی نمی‌خوام چون هر وقت حرف بزنم اوضاعم بد میشه ولی اگر خدا بخواد پزشکی یا دندان حتی دندان تعهدی رو ترجیح میدم به پزشکی ولی کلا روزانه چون خانوادم توان مالی ندارن

دیگه چیزی نمی‌خوام چون هر وقت حرف بزنم اوضاعم بد میشه ولی اگر خدا بخواد پزشکی یا دندان حتی دندان تعه ...

موفق باشی امیدوارم قبول شی 

منم دندون میخوام حتی تو فکرشم دوباره کنکور بدم امسال که نمیارم قطعا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موفق باشی عزیزممیشه بگی چیجوری درس میخونی؟ ازکی شروع کردی به تست من دهمم و هیچییی بلد نیستم ختی تست ...

منم رشتم ریاضی دوازدهمم همیشه میگم کاش یکی از دهم این حرفا رو به من میزد 

اولا کلاس انلاین ثبت نام کن ریاضی کرمی هندسه و گسسته عمید و شیمی فراهانی

شیمی و ریاضی رو اگه میتونی جامع ثبت نام کن 

غیر از کلاس روزی 4 الی 5 ساعت بخون اما اما مفید بخون یجوری بخون که انگار فردا می خواهی امتحانش رو بدی حتما حتما تست کار کن حتما

اگر سطحت خوب نیست تا وقتی که خوب نشدی به هیچ وجه ازمون شرکت نکن به هیچ وجه

لازم نیست حتما قلمچی بدی ازمون های دیگه رو هم می تونی شرکت کنی

یه بار دیگه تاکید میکنم یه جوری بخون که یادت نره 

بهت قول میدم اگه اینجوری بخونی رتبه زیر 300 میشی 

موفق باشی امیدوارم قبول شی منم دندون میخوام حتی تو فکرشم دوباره کنکور بدم امسال که نمیارم قطعا

اره واقعا دندان نعمتیه ولی خب خیلی سخته اوردنش نا امید نباش ادامه میدیم شاید رتبه ها مثل ۴۰۲ اومد خدا بزرگه 

من زیست ۷۳ فیزیک ۴۰ شیمی ۴۰ ریاضی ۳۰ و زمین ۸۷ زدم تراز ۹۴۱۰ داده کلا امسال اردیبهشت خیلی کم تراز دا ...

واقعا؟؟

ای بابا

انشالا رتبت عالی بشه چون معلومه زحمت کشیدی

نمراتت در چه حدی بوده؟18 ب بالا پزشکی میاری بنظرم

واقعا؟؟ای باباانشالا رتبت عالی بشه چون معلومه زحمت کشیدینمراتت در چه حدی بوده؟18 ب بالا پزشکی میاری ...

پارسال معدلم ۱۹.۰۷ شد تراز ۹۰۱۸ داد امسال ترمیم زدم باید دید بهتر میشه یا نه.معدل ۱۸ هرگز پزشکی نمیده اگر مثل پارسال باشه

منم رشتم ریاضی دوازدهمم همیشه میگم کاش یکی از دهم این حرفا رو به من میزد اولا کلاس انلاین ثبت نام کن ...

ممنونم عزیزمممممم

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه

پارسال معدلم ۱۹.۰۷ شد تراز ۹۰۱۸ داد امسال ترمیم زدم باید دید بهتر میشه یا نه.معدل ۱۸ هرگز پزشکی نمید ...

امسال امتحان ها خیلی سخت یود احتمالا معدل 18 این تراز رو بده

امسال امتحان ها خیلی سخت یود احتمالا معدل 18 این تراز رو بده

بعید میدونم امسالم گفتن اردیبهشت سخت تر بوده ولی تراز کمتری داد .مهم بچه ها هستن که سطح همه به لطف کلاس و ازمون رفته بالا و تراز کم میده