2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موفق باشی عزیزم

میشه بگی چیجوری درس میخونی؟ ازکی شروع کردی به تست 

من دهمم 

و هیچییی بلد نیستم ختی تست نزدم تاحالا 

امتحانارم دارم خراب میکنم البته نهایی نیست واسه ما

امیدی هست به من؟ ریاضیه رشتم

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه

جدی؟این درصدارو یکی از اشناهام اورده تراز 9500 دادهمگه میشه؟😐داداشم تراز شمارو اورده میانگینش سی و ...

من زیست ۷۳ فیزیک ۴۰ شیمی ۴۰ ریاضی ۳۰ و زمین ۸۷ زدم تراز ۹۴۱۰ داده کلا امسال اردیبهشت خیلی کم تراز داد.خدا کمک کنه نهاییم خوب ندادم.واقعا ناراحتم

موفق باشی عزیزممیشه بگی چیجوری درس میخونی؟ ازکی شروع کردی به تست من دهمم و هیچییی بلد نیستم ختی تست ...

من با کلاس پیش میرفتم بعد مطالب کلاس رو مرور میکردم و بعدش تست میزدم اگه هم وقتت کمه یکی در میون تست ها رو بزن 

زیست عظیمی 

شیمی فراهانی 

ریاضی کرمی 

فیزیک یحیوی

من زیست ۷۳ فیزیک ۴۰ شیمی ۴۰ ریاضی ۳۰ و زمین ۸۷ زدم تراز ۹۴۱۰ داده کلا امسال اردیبهشت خیلی کم تراز دا ...

بابا شما چقد زیست هاتون رو خوب زدید من فک میکردم چه شاهکاری کردم ۵۰ زدم 

من با کلاس پیش میرفتم بعد مطالب کلاس رو مرور میکردم و بعدش تست میزدم اگه هم وقتت کمه یکی در میون تست ...

کرمی واقعا خوبه؟ من فیزیک حضوری میرم ریاضی کرمی گرفتم 

شیمی معلم خودم خوب درس میده 

از کی تست رو شروع کردی

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه

کرمی واقعا خوبه؟ من فیزیک حضوری میرم ریاضی کرمی گرفتم شیمی معلم خودم خوب درس میده از کی تست رو شروع ...

کرمی واقعا خوبه ولی تو یکی دو جلسه چندان نتیجه ای نمیبینی ها باید باهاش پیش بیای و تا میتونی تست بزنی 

من پشت کنکور بودم سال ۱۱ و ۱۲ خیلی خوندم 

این یک سالی هم که پشت کنکور بودم در حد معمولی خوندم و بیشتر تست کار کردم تا اینکه مطالب رو بخونم 

آره متاسفانه بد خراب کردم اونوامیدوارم که جفتمون فیزیو بیاریم

امیدوارم عزیزم موفق باشی

نهایت دیدی تراز نهایی پایین شد خدایی نکرده درست انتخاب رشته کن و فیزیو شهر های سطح پایین تر رو بزن که قبول شی

کرمی واقعا خوبه ولی تو یکی دو جلسه چندان نتیجه ای نمیبینی ها باید باهاش پیش بیای و تا میتونی تست بزن ...

آها موفق باشی گلم