2777
2789
عنوان

ر در دوران عقد

382 بازدید | 28 پست

چنتا سوال دارم

1/چرا ر.ا.بط.ه تو دوران عقد رو با وجود اینکه هر دونفر شرعا و قانونن زن و شوهرن،خیلیا میگن نه خوب نیس بمونه بعد عروسی 

2/بعضیا هم هستن میگن مرد با ر.ج قبل عروسی رفتارش عوض میشه سرد میشه چمیدونم تلاش نمیکنه و بی اهمیت میشه و... یعنی شب عروسی هم بعد ر.اب..ط.ه مرد عوض میشه ؟😢از لحاظ اخلاقی و اینا سرد میشه؟ یا بی اهمیت میشه؟

من اینارو میشنوم استرس میگیرم 

الان من خودم 2سال و نیمه عقدم همه چی هم اوکیه فقط بعد محرم صفر میریم خونه خودمون همسرم اصلا مجبورم نکرده یا نخواسته اما دیگه برا خودم سخت شده بس نیس دیگه این همه انتظار و صبر ؟؟؟ 

درخواست دوستی ندیددددد چه مذکر چه مونث 🙏🫥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته هر دو نفر محرم هستن به هم دیگه ولی هر چیزی زمانی دارد و هر کاری مکانی .دوران عقد دوران ر نیست . دوران رابطه باید در خانه خودتون در زمان درست و ارامش روحی و جسمی هر دو طرف باشه . 

عزیزم هر جوری دو طرف راحت هستید انجام بدهید هیچ نیازی نه به توجیه دیگران هست نه چیز دیگه ای فقط چندتا مساله قانونی هست یکی حق حبس یکی فکر کنم مهریه اگه زناشویی نباشه نصف میشه در صورت جدایی از لحاظ احساسی و اینها خودتون رو تو فشار قرار ندهید بعضی وقتا دیگه نمیشه جمعش کرد وقتی زده شدن پیش بیاد 

یکی اینکه ممکنه که جدا بشن یکی هم من نمی دونم دلیلش چیه ولی خودم دیدم که زوج هایی که رابطه داشتن کارشون به طلاق رسیده که اکثر از طرف آقا هم بوده که گفته نمی خوامش

عزیزم هر جوری دو طرف راحت هستید انجام بدهید هیچ نیازی نه به توجیه دیگران هست نه چیز دیگه ای فقط چندت ...

خب من طرف مقابلو کامل شناختم تو این دوسال و نیم که زمان کمی هم نیست چرا باید به فکر حق حبس و اینا باشم!

درخواست دوستی ندیددددد چه مذکر چه مونث 🙏🫥

دوران عقد اگر خانم باردار بشه اون فشار روحی که از همه طرف بهش وارد میشه چند سال پیرش میکنه پس بهتره بعد از عروسی باشه . من وقتی بهمن عقد کردم یک ماه بعد منو همسرم اعلام کردیم که ما عروسی نمیگیریم و به محض خونه پیدا کردن دیگه مستقیم میریم سرخونه زندگیمون یک سال عقد بودیم. با این وجود  منو همسرم بر این نظر بودیم  که ابطه رو بریم خونه خودمون 

هر جور خودت دوست داری زندگی کن به حرف بقیه اهمیت نده اونایی هم که میگن رابطه نداشته باش واسه این میگن که اگه خدایی ناکرده موقع طلاق دچار مشکل نشی  

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!