2777
2789
عنوان

فرهنگیان🚫🚫حق الناس🚫🚫🚫

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 79 پست
حق الناس نیس عزیزم اونای که ذخیره شدن مجدد پذیرفته میشن بجای اونایی که نرفتن

نه نمیشن عزیزم اینطوری نیس

شاید قبلنا اینطوری بوده الان دیک نه

خدایا شکرت بابت خانواده خوبی ک بهم دادی
کی گفته؟؟اصلا صحبتتون سندیت نداره و رسما پارسال همچین چیزی نبودآیا اطلاع داری که پارسال فقط بعد قبول ...

چته خب قبول نشدی میسوزی؟

خب قبول میشدی

من دلم رف واسه اون دلی که عاشق نبود...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم خیلیارو میشناسم ک از خداشونه ک رفتن فرهنگیان و عاشقشن ولی جلو بقیه کلی فس فس میکنن ک وای سخت ...

اره عزیزم با اونا کاری ندارم

یه عده مخصوصا بچه های تجربی با اینکه هدفشون فرهنگیانه و تراز پزشکی رو هم آوردن فرهنگیان رو انتخاب میکنن و مرداد انصراف میدن و انتخاب رشته سراسری میکنن

روی صحبتم با اوناس

اصلا اینطور نیست آدما علایق و استعداد های متفاوتی دارنیه طوری تبلیغش رو میکنن و ازش حرف میزنن انگار ...

نه قرار نیست همه معلم بشن دوست عزیز 

ولی بعضیا هم بی انصافی میکنن و میگن حالا مگه چه شغلیه!

در صورتی که زحمتش زیاده و الان یه رشته پر طرفداره خب  

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

کسی که با فشار خونواده میره بنظرت چقدر  از خودش اختیار داره؟

https://s6.uupload.ir/files/جمله_ماشین_ندارم_m7ns.jpg،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/پیتزای_آسان_بدون_فر_9ne9.mp4/،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/15892359/%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

خب اگر اینا انصراف بدن و نرن افراد ذخیره رو دعوت میکننخداییش شرایط اونجا خیلی سختگیرانه است چه از نظ ...

پارسال ذخیره ای نبود گلی جز چند تا شهر محدود 

یه عده مخصوصا بچه های تجربی با اینکه هدفشون فرهنگیانه و تراز پزشکی رو هم آوردن فرهنگیان رو انتخاب میکنن و مرداد انصراف میدن و انتخاب رشته سراسری میکنن

روی صحبتم با اوناس

آزمون های تحصیلی و استخدامی یه رقابت هستند رقابت با کسانی که به هر دلیلی با شما بر سر اون جایگاه تحصیلی یا شغلی مسابقه دارند هر کسی به هر دلیل که خودش می‌دونه حق شرکت و انتخاب داره و مجدداً به هر دلیلی بعداً هر مسیر احساس کرد مناسبش نیست می‌تونه انصراف و استعفا بده بجای بازی با کارت مظلومیت و تحمیل عذاب وجدان به دیگران بهتره بیشتر تلاش کنید. 

نه قرار نیست همه معلم بشن دوست عزیز ولی بعضیا هم بی انصافی میکنن و میگن حالا مگه چه شغلیه!در صورتی ک ...

پرطرفداره به خاطر حقوقش 

وگرنه هرکسی علاقه و عشقشو نداره

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
اینا 3 برابر طرفیت میگیرنیعنی 30000 نفر میخوان 90000 نفر دعوت میکننیعنی 60000 تا باید یجور دک بشن ک ...

یه عده مخصوصا بچه های تجربی با اینکه هدفشون فرهنگیان نیست و تراز پزشکی رو هم آوردن فرهنگیان رو انتخاب میکنن و مرداد انصراف میدن و انتخاب رشته سراسری میکنن

روی صحبتم با اوناس