2777
2789
عنوان

فرهنگیان🚫🚫حق الناس🚫🚫🚫

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 79 پست
خب اگر در نهایت کم بیارن آرمون استخدامی برگذار می کنن اونو بدهمن خودم نزدم فرهنگیانو ولی خب کسی که د ...

هدفمون بچه های کنکوری اند 

و صحبتم با کسی که فرهنگیان هم قبول شه نیست،با. اونیه که قبول میشه و انصراف میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا 3 برابر طرفیت میگیرن

یعنی 30000 نفر میخوان  90000 نفر دعوت میکنن

یعنی 60000 تا باید یجور دک بشن که اون تعدادی که خودشون نمیرن در برابر این عدد هیچ چیز نیست

حق الناس سهمیه ست 

حق الناس سوال فروشی و صندلی فروشیه

حق الناس امکانات کمتر و معلم نامناسب و کمبود معلم برای مناطق محرومه

حق الناس وضعیت اقتصادیه نابسامانه که باعث میشه نتونن هزینه تحصیل و کنکور رو تامین کنن

نه این دلیل مسخره

وای کشتین مارو با این فرهنگیان

فرهنگیان عشق است و بس 🤗🤭 

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

هدفمون بچه های کنکوری اند و صحبتم با کسی که فرهنگیان هم قبول شه نیست،با. اونیه که قبول میشه و انصراف ...

خب مگه اینجوری نیس که اگر تعداد کسایی که کنکور فرهنگیان می دن کم تر بشن مجاز به انتخاب رشته ها بیشتر می شن؟

فرهنگیان عشق است و بس 🤗🤭

اصلا اینطور نیست 

آدما علایق و استعداد های متفاوتی دارن

یه طوری تبلیغش رو میکنن و ازش حرف میزنن انگار همه باید معلم شن 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
آیا میدوستی مردادم انتخاب رشته فرهنگیان هست براکسایی که قبول نشدن و مجازنبودن و کسایی که شهید رجایی ...

کی گفته؟؟

اصلا صحبتتون سندیت نداره و رسما پارسال همچین چیزی نبود

آیا اطلاع داری که پارسال فقط بعد قبولی فرهنگیان شهید رجایی اومد و  هرشهر یکی دوتا ظرفیت بیشتر نداره؟! که همونم امسال به فرهنگیان اضافه شده

یه سوال می پرسم اگه اطلاع داشتی لطفا جواب بده به نظر با تراز 7500 فرهنگیان دعوت به مصاحبه میشم؟

عزیزم کاملا بستگی به ظرفیت شهرت و انتخاب رقبات‌ داره

کدوم شهری؟و رشته ات چیه؟

آیا میدوستی مردادم انتخاب رشته فرهنگیان هست براکسایی که قبول نشدن و مجازنبودن و کسایی که شهید رجایی ...

نمیدونم چ سالی اینطوری بوده ولی حداقل پارسال و امسال همچین چیزی نداریم

خدایا شکرت بابت خانواده خوبی ک بهم دادی
3برابر ظرفیت مصاحبه میرن حق الناسی درمیون نیس خیالت تخت

الکی میگن ۳برابر که بچها شرکت کنن 

هیچم ۳برابر نبوده 

دفترچه پارسال با امسال هیچ فرقی نکرده

پارسال شهرمون یدونه میخواست زن 

دوتا مرد

امسالم رشته تربیت بدنی یدونه زن یدونه مرد و دیگه هیچی 

نه دبیر زیست نه شیمی نه آموزش ابتدایی 

هیچی نمیخواستن، پس هرچی که میگن رو باور نکنید

به نظرم فقط فرهنگیان اینجوری نیست رشته های دیگه هم هست مخصوصا رشته های تاپی مثل پزشکی که دیدم میرن و بعدا انصراف میدن... 😅

فقط کسانی که جرات می‌کنند تا حد زیادی شکست بخورند، می‌توانند تا حد زیادی به موفقیت دست یابند.