2777
2789
عنوان

فرهنگیان🚫🚫حق الناس🚫🚫🚫

840 بازدید | 79 پست

سلام

درسال گذشته شاهد افراد زیادی بودیم ک بدون علاقه صرفا تحت تأثیر خانواده انتخاب رشته فرهنگیان رو انجام دادن و از قضا مصاحبه هم دعوت شدن و نرفتن یا حتی در نهایت قبول کامل شدن و انصراف دادن 

شمایی که هدفت فرهنگیان نیست و عشقی داری انتخاب میکنی و میخوای بعد قبولی انصراف بدی

یا همینطور انتخاب میکنی و مصاحبه نمیری 

شاید خودت متوجه نشی ولی حق الناس بزرگی گردنت میاری🚫🚫🚫🚫🚫،چرا که ممکنه عزیز دیگه ای با اختلاف تراز یکم کم با شما مصاحبه دعوت نشه یا قبول نشه🛑🛑🛑🛑

پس این لطف رو در حق دیگری و خودتون بکنید که اگر واقعا فرهنگیان هدفتونه و بهش علاقه دارید انتخابش کنید😊😊 چون سنجش واقعا بعدا برای بقیه دخیره تایین نمیکنه!!!!

پ.ن:لطفا درصورت امکان این پیام رو منتشر کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز این حق انتخاب بهشون داده شده حالا په بخوان انصراف بدن چه بمونن ب من و شما مربوط نیست

درضمن شما حق الناس بودن یا نبودن رو تعیین نمیکنه

چون خودع سنجش این اختیار رو داده بهشون!

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

جدی پس ظرفیت باقی مونده چجوری پر میشه

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

آیا میدوستی مردادم انتخاب رشته فرهنگیان هست براکسایی که قبول نشدن و مجازنبودن و کسایی که شهید رجایی میخوان!

وقتی به قول تو کسایی که نمیرن 

جاشون مردادپرمیشه

من دلم رف واسه اون دلی که عاشق نبود...!

من خودم خیلیارو میشناسم ک از خداشونه ک رفتن فرهنگیان و عاشقشن ولی جلو بقیه کلی فس فس میکنن ک وای سخته گندش بزنن کاش نمیرفتم پس به چهارتا حرفشون ک دوس نداریم توجه نکنین خیلیا عاشقشن

البته ک حرف شما درسته ن فقط فرهنگیان همه ی رشته های مطرح وقتی کسی از روی بی علاقگی ی صندلی رو اشغال میکنه حق الناس اون عزیزی ک ب سختی تلاش کرد و نرسید و آه کشید دنبالشه

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚

خب اگر اینا انصراف بدن و نرن افراد ذخیره رو دعوت میکنن

خداییش شرایط اونجا خیلی سختگیرانه است چه از نظر عقیدتی سیاسی چه رفتاری و برخوردی!!! چادر اجباریه! همه رو تبدیل ب کلاغ سیاه میکنن! وقتی تعطیل میشن میان تو خیابون، خیابون سیاه پوش میشه! اخه چرا اجبار! اجبار ب همه چی دارن! از ارتش بدتره! گناه دارن انقدر اجبار و فشار رو بخوان تحمل کنن واسه شغلی ک کمترین حقوق رو داره و ارزش اجتماعیش هم سالهاست در نظر عموم جامعه متاسفانه خیلی اومده پایین.