2777
2789

من یه داداش دارم که امسال میره کلاس سوم بعد عمه هامم معلم هستن ، مدرسه فعلی داداشمم مناسب نیس قرار بود امسال مدرسه شو عوض کنیم و غیر دولتی ثبت نام بشه

الان مامانم به خاطر اینکه معلم داداشم عمم هس نمیزاره بره مدرسه ی مجهز تر

یا مثلا پارسال اون یکی عمم بعد ۱۵ سال باردار شد حتی نپرسید حالت چطوره ، حتی بچش چون مشکل داشت از دست داد ولی مامانم به هیچ عنوان حالشو نپرسید در حالی که ما هر هفته دور هم جمع میشیم 😬

البته مامانم میگه عمم موقع به دنیا اومدن ما حال مامانمو نپرسیده !!

اینم هست بگم که ، مامانم نمیزاره من و پارتنرم رسمی شیم هی سخت گیری میکنه که پسره هنوز خودشو ثابت نکرده نمیدونم هنوز زوده هنوز برای تو کلینیک نزده 🥴 اون بدبخت هم فقط دنبال اینه که مامانم یه روی خوش بهش نشون بده ، برای تولد داداشم رفته پی اس فایو خریده و ... بعد حالا جالبه مامانم میگه خوشم میاد تو رو با سختی به دست بیاره😐😐😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.